Jump to content

Како Ви тумачите Христове речи '' Будите савршени '' ?

Препоручена порука

Цитат

сви су ближњи, нема селекције ...

Јеврејин бити није грехота као што није ни бити Србин, а хомосексуалац је само још један у дубиози греха блуда - као што су други рукоблудници или слично ...

Ово за Јевреје је као да си рекао да; "јерес није грехота".  Ово друго неможе да се изједначава, кроз рукоблуд скоро сви потентни бар у одређеном раздобљу пролазе што није случај са хомосексуализмом који је сексуална аномалија.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Јеврејин бити није грехота као што није ни бити Србин, а хомосексуалац је само још један у дубиози греха блуда - као што су други рукоблудници или слично ...

Ово за Јевреје је као да си рекао да; "јерес није грехота".  Ово друго неможе да се изједначава, кроз рукоблуд скоро сви потентни бар у одређеном раздобљу пролазе што није случај са хомосексуализмом који је сексуална аномалија.

Ima ljudi koji tvrde da su svi ljudi biseksualni.

Da se gađaju kamenjem svi pederi!

Подели на овим сајтовима

Цитат

@Sefora

Protumaceno je odavno. Protumacili nam sveti oci.

"Čovek je stvorenje koje ima zapovest da postane Bog "- sv. Grigorije Bogoslov

Ne znam sta ti tu nije jasno i kakvo bi tumacenje zelela pored ovoga.

Наиме, ниси завршио реченицу св. Григорија Богослова .

Човек је створење које има заповест да постане Бог по Благодати !

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Наиме, ниси завршио реченицу св. Григорија Богослова .

Човек је створење које има заповест да постане Бог по Благодати !

Jel moze drugacije?

Moze da se pokusa to stoji ali da se izvede to nemoze.

Nego sta ima da se tumaci dalje od ovoga?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Ima ljudi koji tvrde da su svi ljudi biseksualni.

Da se gađaju kamenjem svi pederi!

Да, гледао сам скоро на телевизији неке који су променили пол и њихове приче. Пролазе сада кроз неку како они то зову транзицију па иду код психолога. Жали се један психологу како његова жена ( а сада је и он постао женско ) нема разумевања за то, а психолог (такође жена) га пита :"Она је хетеросексуална ?" он одговара "да". А то га пита са изразом лица и тоном, као да га пита,"болује ли она од рака". Мени све то изгледа прилично болесно.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Наравно да је болесно и то озбиљно болесно.

I eat no poo poo.

Да, и није то тешко дачовек разуме. Не требају ти чак ни неке велике школе. Довољно је да укапираш чему служи г****а и онда ћеш лако увидети сву болест и ненормалност горе поменутих. Наравно, то не значи да требаш да их бијеш и убијаш због тога. Болест од хришћана захтева сажаљење и помоћ у лечењу (ако болесник то жели).

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

може се бити савршен и ако се нити једно слово заповест или закона не испуни, само једна ствар - закон љубави: љуби ближњег = љуби Бога.

Испуњавајући све оне заповести ми испуњавамо заповест о љубави према ближњем и љубави према Богу !?

Зар не ?

Не. Обрнуто је.

Не разумем. Шта је обрнуто ?
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Не разумем. Шта је обрнуто ?

To sto ljubavlju ispunjujes zapovest a ne da nekim zapovestima stizes do ljubavi.

То разумем. Прочитао сам на Форуму да човек и после смрти може да се покаје за грехе..

Јел то истина ?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Није истина. Може да се покаје само жив човек.

Значи нема после овоземаљског живота више покајања?

Но Вас, знам, највише интересује, да ли постоје духови умрлих људи ? Постоје. То постојање после смрти и јесте једини циљ и смисао нашег кратког постојања на земљи. Човече Божји: Христом и кроз Христа све је откривено и показано: И Бог, и духови светлости, и духови таме, и живе душе умрлих праведника, и очајне душе непокајаних грешника / " богаташ и Лазар " /. - Свети Владика Николај - Србски Златоуст
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Није истина. Може да се покаје само жив човек.

Значи нема после овоземаљског живота више покајања?

Но Вас, знам, највише интересује, да ли постоје духови умрлих људи ? Постоје. То постојање после смрти и јесте једини циљ и смисао нашег кратког постојања на земљи. Човече Божји: Христом и кроз Христа све је откривено и показано: И Бог, и духови светлости, и духови таме, и живе душе умрлих праведника, и очајне душе непокајаних грешника / " богаташ и Лазар " /. - Свети Владика Николај - Србски Златоуст

Izvinite, ali ne, nije me zanimalo to.

A mi ćemo u Carstvu živeti s telima, ne samo kao duhovi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...