Тавита Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 SerbskiSin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2010 gandalf and SerbskiSin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2010 SerbskiSin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2010 SerbskiSin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Adolf Hitler "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Kad su ga ulovili da puši u WC-u, izbacili su ga iz škole. Zato i nije uspeo da se upise na Likovnu akademiju. POSTAO JE POLITIČAR! Autor je: Adolf Hitler!!! jahojao234 smiley-dance007 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Adolf Hitler smiley-dance007 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 znam... mnogo sam brza. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 промашен човек, шта би било да га нису избацили? шта би било да није пропушио? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2010 промашен човек, шта би било да га нису избацили? шта би било да није пропушио? uh.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Као што Монтерлан за мржњу каже "Шта је мржња до посвураћена љубав", тако се и за поменутог уметника може рећи - шта је његово лудило до посувраћена нарушена сензибилност јер, овакве слике рађене најсуптилнијом акварел техником не може да уради неко чија душа није крхка. А крхе душе су лако ломљиве и углавном их сам човек несвесно ломи до ужаса, до болести душе који неретко завршавају управо како је завршио и А. Х. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Као што Монтерлан за мржњу каже "Шта је мржња до посвураћена љубав", тако се и за поменутог уметника може рећи - шта је његово лудило до посувраћена нарушена сензибилност јер, овакве слике рађене најсуптилнијом акварел техником не може да уради неко чија душа није крхка. А крхе душе су лако ломљиве и углавном их сам човек несвесно ломи до ужаса, до болести душе који неретко завршавају управо како је завршио и А. Х. Dobrodosla na forum... facenew22222222 @Tavita Ako imas kakav link za ove slike, postavi, da znamo izvor... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 znam... mnogo sam brza. facenew22222222 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Dobrodosla na forum... facenew22222222 Боље вас нашла! Овде је све дивно, од свих вас до дизајна! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=7818.msg210859#msg210859 date=1281110660] промашен човек, шта би било да га нису избацили? шта би било да није пропушио? Da, sad razmisljam, sta bi bio da je recimo upisao likovnu akademiju? Da li bi ga onda znali mozda kao poznatog slikara i umetnika umesto sto ga po zlu znamo? Covek je neverovatna dubina, a opet - izuzetno malo mu treba da skrene u uzasan promasaj... tuzansmajli8904 Kad ovo vidimo, postaje jos mnogo jasnije zasto su Oci Crkve neprestano insistirali na budnosti, postu, molitvi... I takodje, postaje jos mnogo smesnije kad vidimo da danas mnogi hriscani nerasudljivo propovedaju "ol vi nid iz lav" varijantu, bez preumljenja i podviga... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука