Zawisza Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Ма овај натпис је увреда за људе и моје бивше колеге са којима сам радио из Немањине. Неки новинар их је оптужио да они не дају пензију владики, мишљења сам да то не би требало тако олако да прође. Треба потнети тужбу против новинара за ширење лажних вести и на суду утврдити истину, да ли и колика је кривица и да ли је неко из ПИА извршио опструкцију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефрем Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Не скрећите са теме наводећи по ко зна који пут примере непогрешивости владике Атанасија. Тема је гнусна лаж коју је овде изговорио један члан форума да ја владика Артемије покрао новац и купио некакву кућу, а као ''доказ'' се наводи интервју и изјава владике Атанасија. Зна се шта су докази. Доказ је признање бившег власника те куће да ју је продао. Доказ је купопродајни уговор. Доказ су изјаве нелажних сведока. Такви докази се о час посла прикупе и прибаве... Али и даље баратамо ''најачим аргументом'' - реко владока Атанасије.... Зашто би в. Атнасије махао само својим изјавама и оптужбама а скривао доказе ако их има!? Неко покрао новац? - на робију! Неко лажно оптужио! - на робију! Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство. - јрм. Сава (Јањић) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 извини, али тема је писање Ало скандално-сензационалистичког листа. Арагорн је већ упитан за своје тврдње. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука