Иван Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 u stvari, vec vidim sebe na listi gostiju, samo hocu li moci da cujem predavanje? Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Naravno A i šifra je gore u prvom postu, al' ti ne treba, jer si već unutra greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Naravno A i šifra je gore u prvom postu, al' ti ne treba, jer si već unutra greengrin Super, sve cujem Samo, mikrofon nemam... Jedino ovako da postavim pitanje, a ti Miljane ga izgovori u moje ime? Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Možeš i da otkucaš pitanje u chat kanalu tamo greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Niko ništa? 4chsmu1 Hvala o. Agapiju, odlično predavanje, sa sve korišćenjem vizuelnih pomagala (slika). Razmišljao sam u toku predavanja kako je to super koncept - možemo biti bilo gde u svetu, a svi smo tu, imamo i "tablu"... i ne vidim što neki ljudi ne razumeju te blagodeti današnje tehnike. Rasprava posle bila je... za glavobolju, za nas koji nismo tako tvrdoglavi. Ali zanimljivo sve zajedno. heaven Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Тема је била изузетно значајна - а по потоњој расправи се видело и да је актуална. Предавач, отац Агапије, по обичају је био сјајан ekstra 4chsmu1 isus-sinai klapklap klapklap klapklap heaven Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 да, били смо суманути heaven разговарали смо 6 сати 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Хвала брату Миљану и Андреју на лепим речима. dada Знам да предавање може да буде и боље. Наравно, распараве после предавања су најзанимљивије и најкорисније за све. shuntavilo2 Предлажем брату Андреју да следеће предавање одржи на тему " Од Новог Светског Поретка до Царства Божијег" . Где би се обрађивао пут једног боготражитеља који је ушашиви у Цркву прво чиме се бавио јесте било проучавање последњих времена и доласком Антихриста да би на крају дошао до познања Истине, вечне и непролазне Цркве у светлости литургијске самосвести и радости без страха у Богу. Шта кажеш, ха ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Одлична тема! Браво оче Љубо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Хвала брату Миљану и Андреју на лепим речима. 0102_laugh Знам да предавање може да буде и боље. Наравно, распараве после предавања су најзанимљивије и најкорисније за све. crosseo Предлажем брату Андреју да следеће предавање одржи на тему " Од Новог Светског Поретка до Царства Божијег" . Где би се обрађивао пут једног боготражитеља који је ушашиви у Цркву прво чиме се бавио јесте било проучавање последњих времена и доласком Антихриста да би на крају дошао до познања Истине, вечне и непролазне Цркве у светлости литургијске самосвести и радости без страха у Богу. Шта кажеш, ха ? Оче, било је одлично као и обично, али ми није јасно што сте "спојили" Саборе. Ја бих да мало густирамо, онако...један по један. Она дискусија после ме је изнервирала, али....добро... 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 E moja Maro, ti si otišla, mi smo nastavili do rano ujutro... Meni samo sad kad razmislim nije jasno kako je diskusija sa Sabora došla do one rasprave opet... to kao "svi putevi vode u Rim" - "svaka diskusija se svede na novotarci/starotarci"... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Хвала брату Миљану и Андреју на лепим речима. 0442_feel Знам да предавање може да буде и боље. Наравно, распараве после предавања су најзанимљивије и најкорисније за све. 319.gif Предлажем брату Андреју да следеће предавање одржи на тему " Од Новог Светског Поретка до Царства Божијег" . Где би се обрађивао пут једног боготражитеља који је ушашиви у Цркву прво чиме се бавио јесте било проучавање последњих времена и доласком Антихриста да би на крају дошао до познања Истине, вечне и непролазне Цркве у светлости литургијске самосвести и радости без страха у Богу. Шта кажеш, ха ? Ово би заправо било одлично предавање за Сабор. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Хвала брату Миљану и Андреју на лепим речима. 0442_feel Знам да предавање може да буде и боље. Наравно, распараве после предавања су најзанимљивије и најкорисније за све. 319.gif Предлажем брату Андреју да следеће предавање одржи на тему " Од Новог Светског Поретка до Царства Божијег" . Где би се обрађивао пут једног боготражитеља који је ушашиви у Цркву прво чиме се бавио јесте било проучавање последњих времена и доласком Антихриста да би на крају дошао до познања Истине, вечне и непролазне Цркве у светлости литургијске самосвести и радости без страха у Богу. Шта кажеш, ха ? Ово би заправо било одлично предавање за Сабор. Да, да ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Хвала брату Миљану и Андреју на лепим речима. 0442_feel Знам да предавање може да буде и боље. Наравно, распараве после предавања су најзанимљивије и најкорисније за све. 319.gif Предлажем брату Андреју да следеће предавање одржи на тему " Од Новог Светског Поретка до Царства Божијег" . Где би се обрађивао пут једног боготражитеља који је ушашиви у Цркву прво чиме се бавио јесте било проучавање последњих времена и доласком Антихриста да би на крају дошао до познања Истине, вечне и непролазне Цркве у светлости литургијске самосвести и радости без страха у Богу. Шта кажеш, ха ? Оче, било је одлично као и обично, али ми није јасно што сте "спојили" Саборе. Ја бих да мало густирамо, онако...један по један. Она дискусија после ме је изнервирала, али....добро... 70zfof0qsamomolitva Два су разлога Маро.... 1.Хтео сам да мало пожурим са овим циклусом предавања јер имам личних обавеза и послова који ме чекају... 2.Сабори су причлично "слични" што се тиче јереси монофизитизма у две остале варијанте (монотелитизам и моноенергизам).... Не ја мислим да је дискусија била јако корисна јер су се за неке овде први пут чула мишљења друге стране...видела си колико је Игор био изненађен неким стварима које је први пут чуо од Андреја, Миљана и мене...док ово што је он изноцио је било порилично познато нама одавно. Кажем познато зато што је и нас, на жалост, при уласку у Цркву , сачекала прича о издајицама "вјере прађедовске".... Мислим да су овакви разговори јако корисни посебно за оне који не читају светоотачку литературу и богословље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Оче, ако су приватне обавезе у питању - онда је у реду! Оправдано! Ја волим Саборе и могла бих о њима увек да причам. Невероватно је колико је онај дечко индоктриниран. Заиста се дивим и Вама и Андреју како сте могли тако дуго да разговарате са њим. Видело се одмах, на самом почетку, да дечко није најбоље упознат са многим стварима. "Издаја вјере прађедовске" је стара ствар.....Надам се да се видимо на нашем сабору!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука