Jump to content

Коса

Оцени ову тему

Препоручена порука

Moja je ovde bila najlepša, isto prirodna. Posle sam se ofarbala, zbog sedih, nešto su me deprimirale...a kasnije je skoro uništila raznim hemijama. Sad sam opet u fazonu da se vratim koliko je moguće...

IMG-61641e5c9476f619fe4bee0020ec99f0-V.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

@Milica Bajic I jeste ti ova boja kose jako lijepa. I boja i dužina. Nisam protiv farbanja, ako te deprimiraju sijede, ono, što da ne, ofarbaj se. Mene je farbanje zarobljavalo, stavljalo mi okove. Sad sam te toga riješila i sijede mi uopšte ne smetaju. 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
On 19.6.2020. at 23:47, Milica Bajic рече

a kasnije je skoro uništila raznim hemijama

...

picard-meme-facepalm.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Realno, nikad nece da mi bude jasno zasto zen(sk)a svoju lepu prirodnu kosu `oce da "ulepsa"; pa onda krene da je tretira kojekakvim herbicidima, i posle nekog vremena izgleda kao poparena kokoska. Zamislite npr. dugacku i gustu kosu, tamnija, brineta ili tako nesto, i onda posle dosta godina vidite tu istu totalno unakazenu, naplavo-nasilu izvucenu, sprzenu bojnim otrovima; i onda se zenska slika u salonu i napise "svaka cast ovom mom firzeru, majstorski uradi pos`o!". O tempora, o mores...

I ne mislim na nekog posebno ovde, nego me ova prica potace da se setim tih primera iz okoline mi, koji me prosto uzasavaju.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 19.6.2020. at 23:47, Milica Bajic рече

Posle sam se ofarbala, zbog sedih, nešto su me deprimirale...a kasnije je skoro uništila raznim hemijama. Sad sam opet u fazonu da se vratim koliko je moguće...

Najbolje 2-3 nijanse u svetliju ili tamniju u odnosu na prirodnu boju, i to da radi frizer koji zna posao...hocu reći onda ćeš izbeći oštećenja, nega i redovno šišanje krajeva...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...