dusha Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Beloglavi sup iz Srbije nađen ranjen u Izraelu i izlečen | 12. 01. 2012. Beloglavi sup iz Srbije, koji je nađen ranjen u jednom kibucu na severu Izraela, pušten je u divljinu posle dva meseca lečenja u izraelskoj veterinarskoj klinici. Beloglavi sup je imao rane od metaka kada je nađen, prenosi izraelski list "Harec". Ptici pretilo izumiranje: Uspešan povratak beloglavog supa u Srbiju Na njegovoj nozi je bio prsten, prema kojem je utvrđeno da je taj veliki lešinar u Izrael doleteo iz Srbije. Beloglavi supovi iz jugoistočne Evrope često dospevaju do izraelskih stanica za hranjenje ptica, gde ih posmatraju izraelski ljubitelji životinja. Supove prate uz pomoć satelita Beloglavi supovi su na putu do Izraela često na meti lovaca, koji ignorišu međunarodne sporazume koji štite ove lešinare. Izraelska veterinarska klinika u kojoj je lečen beloglavi sup kontaktirala je srpski konzulat, čiji su zvaničnici prisustvovali svečanom puštanju u divljni. U Srbiji, kako se procenjuje, postoji od 60 do 65 parova beloglavog supa u zapadnim delovima zemlje, oko planine Zlatar. Ima i 35 ptica u kanjonu reke Trešnjice. Lov na njih je zakonom zabranjen. Prošle godine je mladunac beloglavog supa, koji se 2010. godine ispilio u kanjonu Uvca, zalutao čak u Jemen. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/301059/Beloglavi-sup-iz-Srbije-nadjen-ranjen-u-Izraelu-i-izlecen Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Наш слаткиш, Станимир, припада овој врсти - . мирођија је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 obi-wan and Таша је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Разгалами ли се још увек кад дођу гости? :P . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Рајске птице није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 On 12. 1. 2012. at 22:56, мирођија рече Разгалами ли се још увек кад дођу гости? :P Ахааа. Он тако изражава добродошлицу, и узима (пре)активно учешће у разговору (сећаш се ). Мора да је од Гагија научио да буде причалица, јер ја, грдна, уста имам језик немам. :10500: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Izvor није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Izvor није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Moja omiljena http://www.youtube.com/watch?v=GWeusAm_V8c&feature=related Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Зашто се ови гаврани међусобно разликују да ли је у питању више врста? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 наравно, држите дистанцу од сова, јер имају опасан кљун Ђуро Станивук and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Штрумпфета Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Штрумпфета Написано Новембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 image hosting sites Smaragdni kamičak and Борис74 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука