Arsenija Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Лепе девојке, остала пива ће да се појаве сама. Diskriminacija... :148494ykydt2lrfk: Sad moram da budem i lepa da bih popila koji gutljaj piva! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Diskriminacija... :148494ykydt2lrfk: Sad moram da budem i lepa da bih popila koji gutljaj piva! Или да имаш паре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Pusti pes, nego jesi ti vido getea pet gejmplej propagandu! :O Нисам Имам канту од компа на којој сецка и Рејс оф нејшнс (и то без претеривања ) и зато не гледам нове игрице да се не бих џаба бедачио, него кувам пес 6 и даље, мастер лига и тако... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ja sam npr pre jedno godinu dana imao toliko organizovan zivot da nisam imao vremena za dosadu.Posao,treninzi,studiranje,blejanje,spavanje i tako u krug.Onda sam zimus batalio treniranje,dao sve ispite i pocelo je da mi bude hronicno dosadno.Dosada je carstvo djavola,to je tacna recenica.U dosadi se zamaram glupim razmisljanjima,glupom filozofijom opterecujem mozak.Ja imam taj trip da kada mi je hronicno dosadno,pocnem vise da spavam."Neko pijan lakse zivot odrobija",kaze Balasevic.Ima i tu istine ali ja nekada robijam spavajuci. Inace,problem je u svemu nedostatak motivacije.To muci mnoge mlade ljude danas rekao bih.Previse smo apaticni,lenji.Imamo toliko mogucnosti da budemo kreativni a opet nemamo dobru motivaciju.Pa i u pravoslavlju,vrlo je malo motivacionih tekstova nazalost. Ugledajmo se na malu decu,njima nikada nije dosadno zato sto su oni puni ideja,puni zelje za ostvarenjem nekih svojih zamisli.Odrastajuci,covek gubi tu sposobnost. Lepo je kad covek ima neku okupaciju,pogotovo kada ona donosi korist njemu i njegovoj okolini.Nadam se da cu i ja pronaci neki takav hobi. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 @Deki992 Oženi se, sigurno si neoženjen, čim se oženiš zaboravićeš šta je dosada. Nećeš više imati vremena za nju, tvoj život će ti postat i previše dinamičan. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Или да имаш паре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Nećeš više imati vremena za nju, tvoj život će ti postat i previše dinamičan. Je l pod ovim "nju" podrazumevas moju buducu zenu? Ako je tako,onda mi je jasno sta znaci ova dinamika :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 О Mironosica and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 О Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Arsenija and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 :O Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 :O Само кукају. Кад би Бил Гејц направио филм о дистрибуцији пара у Америкама, филм би изгледао много другачије. Они би само да му узму оно што је стеко својим радом, залагањем, марљивошћу, дисциплином, и гажењем конкуренције ко да су бубашвабе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Bil Gejts :smile: nekad RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука