Srdjan Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Шта сте по вероисповести? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Давидова and Марко Цвијић је реаговао/ла на ово 2 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Prijatelje, ovo kao da si usred Teherana pitao da li neko jede praseće? 777bakisin Jakov Edeski, Џуманџи, Лапис Лазули and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 niste stavili guglizam, chcucknorrizam i starwarsizam.... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Шта сте по вероисповести? Orthodox Eastern and Oriental 777bakisin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Ja pripadam religiji koja se naziva Sokoštarkizam .... Sokamo se svi sa štarkom i njamamo čokolade ..... 777bakisin tanning :bla: ....... joooj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Ja pripadam religiji koja se naziva Sokoštarkizam .... Sokamo se svi sa štarkom i njamamo čokolade ..... 777bakisin tanning :bla: ....... joooj Ако си хришћанин ова твоја изјава није безазлена. Давидова је реаговао/ла на ово 1 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 православац 777bakisin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Ja pripadam religiji koja se naziva Sokoštarkizam 4chsmu1 .... Sokamo se svi sa štarkom i njamamo čokolade ..... 0110_hahaha 0110_hahaha ....... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ако си хришћанин ова твоја изјава није безазлена. Normalno da nije bezazlena 4chsmu1 .... Vidim nije ni tvoja .... Mi sokoštarkisti smo hrišćani čokoladne provenijencije.... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Prijatelje, ovo kao da si usred Teherana pitao da li neko jede praseće? Апсолутаменте... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Август 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Prijatelje, ovo kao da si usred Teherana pitao da li neko jede praseće? 0110_hahaha Само што је ово анонимно. Може само да се гласа, не мора да се јави поруком. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 а и што да не пита ... требало би да са поносом објављујемо своју припадност клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Римокатолик. 4lg1k751spamte-bilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratniksvetlosti Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Sta sam ja ako nisam krsten? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Sta sam ja ako nisam krsten?Добродошо !Ако имаш намеру да се крстиш онда си катихета, а ако немаш онда си некрст. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука