Jump to content

3D MODELOVANJE i ANIMACIJA

Оцени ову тему

Koliko smo daleko od VR-a?  

5 члановâ је гласало

1. 1. U kojoj meri poznajemo programe za 3D modelovanje?

• Veoma sam dobar u izradi 3D modela. Već imam dosta godina iskustva iza sebe.
      0
    • Nije loše. Snalazim se u izradi modela mada sam još daleko od 3D animacije.
    • Voleo bih nešto da načim.
    • Mislim da je to preteško za mene. Mada kada bih imao/la brži računar mogao/la bih da probam.

Препоручена порука

Доста нас у великој мери долази у контакт са 3Д компјутерском графиком преко видео игара. Међутим 3Д графика може успешно да се користи и у мисији цркве. Наравно има доста оних који успешно успевају да православне видео поруке преточе у одличне видео приче или 3Д анимације. Један од најлепших примера код нас је фондација Пријатељ Божији, Марка Сандеља. Одличан пример како духовност може и треба да буде подлога свему што радимо па макар то била и виртуелна реалност. Наравно итекако мисија цркве може да се пренесе у свет видео игара. То је одличан савремени медиј за подучавање младих. Ево како је то фондација Пријатељ Божији реализовала. 

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Да ли имате савет који је програм најбољи (бесплатан или што јефтинији), за израду анимације коју прати музика? Као оне дечије песмице, канали као што је "еци, пеци, пец" и сл.? За сада сам користила комбинацију Блендера и Makehuman. Сад, проблем ми је да ликове спојим са неком позадином, мого су скупи курсеви где се објашњава креирање окружења. Бесплатно нешто нисам нашла. И онда, други проблем са Блендером је тај што ако једну ствар погрешим, све идем испочетка.  

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Маријана С рече

Да ли имате савет који је програм најбољи (бесплатан или што јефтинији), за израду анимације коју прати музика? Као оне дечије песмице, канали као што је "еци, пеци, пец" и сл.?

Za ecipeci animacije ti Adobe After Effects radi posao. Ili ako hoces da prodjes za dz. Blackmagicdesign Fusion.

пре 3 часа, Маријана С рече

И онда, други проблем са Блендером је тај што ако једну ствар погрешим, све идем испочетка. 

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Маријана С рече

HEY KIDS су прешли скроз на 3д. Да ли у блендеру може да се уради тако нешто?

Moze.

Цитат

Da li decu treba izlagati dzanku, bilo kakvom, dzank hrani, dzank pesmama i pricama, dzank animaciji?

Ne treba.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ок, нисам ни ја за то. Желим да направим анимирани видео за децу тог типа али да буде Православна тема. Имам превише обавеза око деце, и молитвено правило сам умањила. Ево, ако неко жели и може да поделимо посао, ја могу да направим позе у блендеру са карактерима (да се прекрсте, причају...) У глави ми је то све шта бих и како урадила али просто не налазим довољно времена да се посветим колико је потребно. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Маријана С рече

Ок, нисам ни ја за то. Желим да направим анимирани видео за децу тог типа али да буде Православна тема. Имам превише обавеза око деце, и молитвено правило сам умањила. Ево, ако неко жели и може да поделимо посао, ја могу да направим позе у блендеру са карактерима (да се прекрсте, причају...) У глави ми је то све шта бих и како урадила али просто не налазим довољно времена да се посветим колико је потребно. 

To je regularno stanje, vremena nikad dovoljno. Zbog toga su ljudi dosli do zakljucka da treba nekako da se organizuju i rasclane posao. Evo, na primer:

WWW.PINTEREST.COM

15 août 2017 - With #3D #animation services in any #production #industry, the ideas are streamlined, shaped and refined prior to the production...

COGSWELL.EDU

Interested in becoming a 3D animator? Want to know what an animation production pipeline is? An animation production pipeline system involves...
WWW.ANIMATIONCKC.IR

Animation Children and Kids Club

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...