sekastarča Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 e pa taj onda nije za medju nas obične...smr...smrdnike ovaj smrtnike t4431 kaznjen 0110_hahaha bh8xal9bamozdainebi algabacaju :group111: :group111:xaxaxaaxaxaxaxa smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif 0102_laugh :group111: :group111: 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh smej.gif 4chsmu1 blehСмрдосал и оснојаж ! Ти кажњени су обично доктори, који морају да прегледају све!!! А тек гинеколог!!! Срећа је да се човек навикне на сваки мирис за 30 сек. то јест непријатни мирис, како год... Па више не осећа! Ко издржи до краја спасиће се!!! 0110_hahaha smej.gif Храбро!!! smej.gif 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 ок, овде има неких који не иду код гинеколога и немају потребу да знају шта и од кога трпе :cheesy: 4chsmu1 ја сам за дезодоранс и то на алкохолу smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Август 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Ово сам пробао и не осећам ништа након знојења. Мислим да функционише. http://www.naturallyfreshdeodorantcrystal.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 где си купио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Август 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2010 где си купио? Има у ДМ-у. Кошта око 45о дин. Није уопште јефтин. Надам се да ће ми потрајати неколико година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 где си купио? Има у ДМ-у. Кошта око 45о дин. Није уопште јефтин. Надам се да ће ми потрајати неколико година. Има ли неки јефтинији? 89898989898989 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ja imam probem sa dezodoransom koji je na alkoholu...pecka me jako, a taj problem mi se pojavio nakon porodjaja, a isti slucaj je i sa mojom majkom...tako da mi najvise prija Rexona!!!a sto se tice ginekologa...nema problema akou dame ubedjenja da se.... pere a ne vetri.... isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Мене пецка фарба за косу ал не од порођаја већ пар година, одједном. Стога морам да користим оне без амонијака а ту нема црвене isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Мене пецка фарба за косу ал не од порођаја већ пар година, одједном. Стога морам да користим оне без амонијака а ту нема црвене MA prirodne boje su zakon...sto bas mora crvena...na radost jel isus-sinai poklon Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Најбоље ми чучи, а црвена сам од 12-е, мама ме канирала јер сам имала слабу косу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Mada mislim da je neprijatan miris znoja NISTA u poredjenju sa carapicama smrdusicama i nogicama vonjavicama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука