Jump to content

Папа и Патријарх Вартоломеј служе заједно.

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 185
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

Не видим да овде саслужују у Евхаристији, али ме радује што Папа не говори и "...и од Сина". Нешто што су римокатолици вековима бранили Папа више не говори.

Овде нема евхаристијског јединства.

Подели на овим сајтовима

Не видим да овде саслужују у Евхаристији, али ме радује што Папа не говори и "...и од Сина". Нешто што су римокатолици вековима бранили Папа више не говори.

Овде нема евхаристијског јединства.

Drugim rečima,neko je tu služio a neko je prisustvovao,jesam li u pravu?
Подели на овим сајтовима

ljudi meni se ovo uopste ne svidja...... neka se ovi vrate pa onda moze, sta je ovo?????? pa jel znate vi sta ovo sad znaci zilotima i ostalim sektasima, sad ce jos vise ljudi preci kod njih.........daj neka se ujedine pa onda neka rade sta zele..... (znate na kakvo ujedinjenje mislim, da ne pisem opet)

mislim da smo za odredjeni deo naroda i zvanicno jeretici....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Па не може се рећи да је Патријарх само присуствовао,пошто се види да је и служио.Барем сам ја тако схватио...

Како је служио? Ја из овог снимка нигде не видим евхаристијско саслуживање. Има и снимак где служи Патријарх Вартоломеј а Папа је ван олтара и седи на столици и чита Символ Вере али не служи са њим.

Подели на овим сајтовима

Па не може се рећи да је Патријарх само присуствовао,пошто се види да је и служио.Барем сам ја тако схватио...

Како је служио? Ја из овог снимка нигде не видим евхаристијско саслуживање. Има и снимак где служи Патријарх Вартоломеј а Папа је ван олтара и седи на столици и чита Символ Вере али не служи са њим.

Па зар нису заједно благосиљали и молили се?

Мени то изгледа као служба,иако нема Евхаристијског саслуживања.Јел то значи да могу заједно да служе нпр.Јутрење?

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Могуће да је васељенска патријаршија прихватила унију са римокатолицима само је још није у јавности озваничила. Јер ово највише личи на то.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

S obzirom da se naš narod dere na vladike zato što služe arhijerejsku Liturgiju sa otvorenim dverima  klapklap

ovaj klip ih onda verovatno dovodi do predinfraktnog stanja.

ubi nas neznanje

:cheesy2:

Е па кад су се толко намерачили на то да ишћерују који поп ваља а који неваља...

Подели на овим сајтовима

S obzirom da se naš narod dere na vladike zato što služe arhijerejsku Liturgiju sa otvorenim dverima  klapklap

ovaj klip ih onda verovatno dovodi do predinfraktnog stanja.

ubi nas neznanje

:cheesy2:

Е па кад су се толко намерачили на то да ишћерују који поп ваља а који неваља...

Милиш ко председнички кандитати у предизборној кампањи кад се надмећу ко је бољи?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...