Sherlock H. Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Мене искрено збуњује овај снимак.Да ли је то исправно? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Jesu li se zajedno pričestili i jesu li pričešćivali narod iz "istog" putira? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Не видим да овде саслужују у Евхаристији, али ме радује што Папа не говори и "...и од Сина". Нешто што су римокатолици вековима бранили Папа више не говори. Овде нема евхаристијског јединства. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Јел то значи да данас не важи апостолски канон који забрањује молитву са иновернима? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Не видим да овде саслужују у Евхаристији, али ме радује што Папа не говори и "...и од Сина". Нешто што су римокатолици вековима бранили Папа више не говори. Овде нема евхаристијског јединства. Drugim rečima,neko je tu služio a neko je prisustvovao,jesam li u pravu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Па не може се рећи да је Патријарх само присуствовао,пошто се види да је и служио.Барем сам ја тако схватио... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 ljudi meni se ovo uopste ne svidja...... neka se ovi vrate pa onda moze, sta je ovo?????? pa jel znate vi sta ovo sad znaci zilotima i ostalim sektasima, sad ce jos vise ljudi preci kod njih.........daj neka se ujedine pa onda neka rade sta zele..... (znate na kakvo ujedinjenje mislim, da ne pisem opet) mislim da smo za odredjeni deo naroda i zvanicno jeretici.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Па не може се рећи да је Патријарх само присуствовао,пошто се види да је и служио.Барем сам ја тако схватио... Како је служио? Ја из овог снимка нигде не видим евхаристијско саслуживање. Има и снимак где служи Патријарх Вартоломеј а Папа је ван олтара и седи на столици и чита Символ Вере али не служи са њим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Па не може се рећи да је Патријарх само присуствовао,пошто се види да је и служио.Барем сам ја тако схватио... Како је служио? Ја из овог снимка нигде не видим евхаристијско саслуживање. Има и снимак где служи Патријарх Вартоломеј а Папа је ван олтара и седи на столици и чита Символ Вере али не служи са њим. Па зар нису заједно благосиљали и молили се?Мени то изгледа као служба,иако нема Евхаристијског саслуживања.Јел то значи да могу заједно да служе нпр.Јутрење? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Могуће да је васељенска патријаршија прихватила унију са римокатолицима само је још није у јавности озваничила. Јер ово највише личи на то. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Овај клип не сведочи ни о каквом унијаћењу или уједињењу. А слажем се и да смућује народ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Овај клип не сведочи ни о каквом унијаћењу или уједињењу. А слажем се и да смућује народ. Амери , Турци , журка, шташ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 S obzirom da se naš narod dere na vladike zato što služe arhijerejsku Liturgiju sa otvorenim dverima :cheesy2: ovaj klip ih onda verovatno dovodi do predinfraktnog stanja. ubi nas neznanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 S obzirom da se naš narod dere na vladike zato što služe arhijerejsku Liturgiju sa otvorenim dverima klapklap ovaj klip ih onda verovatno dovodi do predinfraktnog stanja. ubi nas neznanje :cheesy2: Е па кад су се толко намерачили на то да ишћерују који поп ваља а који неваља... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 S obzirom da se naš narod dere na vladike zato što služe arhijerejsku Liturgiju sa otvorenim dverima klapklap ovaj klip ih onda verovatno dovodi do predinfraktnog stanja. ubi nas neznanje :cheesy2: Е па кад су се толко намерачили на то да ишћерују који поп ваља а који неваља... Милиш ко председнички кандитати у предизборној кампањи кад се надмећу ко је бољи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука