раб.аџија Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Кир Јања је за њега расипник 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Тешко је избећи "чари" новца...чим га видим укопам се у месту као да сам зачаран. 0205_whistling Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Mogu kao Solomon reći otkad sam u braku "novca se rado sjećam" ne radim na zarađujem,muž da,ali on voli da potroši na "čašicu" i to mnogo ali ostavi Bog i nama i hvala Gospodu na tome a hvala Gospodu na svemu jer ja ne znam kakav bi moj odnos prema novcu bio u drugom slučaju,možda bih se vezala za nj više,ovako sam baš "oslobođena", važno mi je da imamo za osnovne potrebe... moj muž ponekad potroši 50 km za 2 dana sa društvom,50 km je bogatstvo ali zato sam se ja naučila da dajem-prvo je bilo ono "bolje dati na bilo koju stranu nego da odu na piće" međutim,i dalje idu na piće ali mene to ne boli jer se nisam vezala za novac hvala i 0409_feel a i mom mužu a naravno da me bolucka,nekad i boli kad su prijeko potrebne a otišle bez veze... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Žao mi je da to čujem sele, ali eto opet vam ničeg ne nedostaje. 0409_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Ех,да...сваки динар пара вреди! 0409_feel Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Тешко је избећи "чари" новца...чим га видим укопам се у месту као да сам зачаран. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Šta mislite o bogatašima koji imaju milijarde i milione na računu i opet jedino što žele jeste da ga umnože? O čemu se tu radi? Ja shvatam kada ljudi troše novac i kad ga zarađuju, ali šta je sa onom vrstom koja ga samo gomila da bi gomila bila veća? Ne shvatam poentu novca ako se ne troši nego se slaže na kamaru. 89898989898989 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Šta mislite o bogatašima koji imaju milijarde i milione na računu i opet jedino što žele jeste da ga umnože? O čemu se tu radi? Ja shvatam kada ljudi troše novac i kad ga zarađuju, ali šta je sa onom vrstom koja ga samo gomila da bi gomila bila veća? Ne shvatam poentu novca ako se ne troši nego se slaže na kamaru. 89898989898989 Умножавају га тако што га улажу, дакле не стоји него циркулише. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Govorim o milionima i milijardama na računu. greengrin Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Профит је (у регуларним условима) у нај-најбољем случају 10%. Значи да је тај који има милионе и милијарде бар 10 пута толико дао другим људима кроз плате, обезбедио послове и слично. А што их држи на рачуну - па његове су паре, може да их држи где хоће. Ако их држи на рачуну, онда их банка инвестира у друге послове који опет креирају радна места итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Nisam bila jasna. Pričala sam o Kir Janji 4chsmu1. Nadam se da je sad jasnije. greengrin Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Govorim o milionima i milijardama na računu. greengrin Милилијардере си сврстала са милионерима у исту категорију. Ко је дошао до тог новца, дошао је до њега баш зато што се не заустаља. До милијарди је дошао јер су му милиони били мало, до милиона јер су му стотине хиљада биле мало, а до њих јер су му хиљадарке биле мало. То је страст за новацем, што смо више у некој страсти теже се скидамо са ње. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 greengrin :huh: :huh: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука