Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 У једној Крагујевачкој средњој школи, коју похађа сестра моје другарице, пребачена је (не својом вољом) на грађанско. Разлог - превише их је на веронауци! Где је сад право ученика да слуша изабрани предмет? :bla: Ете ти демократије, чиста дискриминација , тај што је то тако урадио,могао би да буде суспендован ако би био оптужен за тако нешто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 У једној Крагујевачкој средњој школи, коју похађа сестра моје другарице, пребачена је (не својом вољом) на грађанско. Разлог - превише их је на веронауци! Где је сад право ученика да слуша изабрани предмет? Ете ти демократије, чиста дискриминација , тај што је то тако урадио,могао би да буде суспендован ако би био оптужен за тако нешто. Братац, демонократија! Даћу јој своју свеску из веронауке. dada Усавршиће се дете на Литургији! Радујте се и веселите се....... :291291291: http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 У једној Крагујевачкој средњој школи, коју похађа сестра моје другарице, пребачена је (не својом вољом) на грађанско. Разлог - превише их је на веронауци! Где је сад право ученика да слуша изабрани предмет? Ете ти демократије, чиста дискриминација , тај што је то тако урадио,могао би да буде суспендован ако би био оптужен за тако нешто. Братац, демонократија! Даћу јој своју свеску из веронауке. dada Усавршиће се дете на Литургији! Радујте се и веселите се....... :291291291: Нек је она жива и здрава , само полако 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 У мом граду, професори грађанског не могу да смисле вероучитеље. Један мој друг који предаје грађанско, кад год уђе у учионицу и, цитирам "...видим тамо неки Оче наш или ко зна какве све ствари, нећу ни да пипнем таблу него терам редара одмах да је обрише. Доста бре више те индоктринације!". То је дакле однос тих професора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 У мом граду, професори грађанског не могу да смисле вероучитеље. Један мој друг који предаје грађанско, кад год уђе у учионицу и, цитирам "...видим тамо неки Оче наш или ко зна какве све ствари, нећу ни да пипнем таблу него терам редара одмах да је обрише. Доста бре више те индоктринације!". То је дакле однос тих професора. Ваш друг је уставобранитељ....брани тековине секуларне државе! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Животом ако треба. Тиха језа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 У мом граду, професори грађанског не могу да смисле вероучитеље. Један мој друг који предаје грађанско, кад год уђе у учионицу и, цитирам "...видим тамо неки Оче наш или ко зна какве све ствари, нећу ни да пипнем таблу него терам редара одмах да је обрише. Доста бре више те индоктринације!". То је дакле однос тих професора. Објективно гледано,мој координат обухвата 6 општина и слободно могу рећи да у школама раде Шљам над шљамовима, честити просветари ( којих је јако мало ) су тотално неприметни и њих са таквим погледом гледају , као да су нека чудовишта у школама! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Јер има сеоско васпитање ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 У мом граду, професори грађанског не могу да смисле вероучитеље. Један мој друг који предаје грађанско, кад год уђе у учионицу и, цитирам "...видим тамо неки Оче наш или ко зна какве све ствари, нећу ни да пипнем таблу него терам редара одмах да је обрише. Доста бре више те индоктринације!". То је дакле однос тих професора. Објективно гледано,мој координат обухвата 6 општина и слободно могу рећи да у школама раде Шљам над шљамовима, честити просветари ( којих је јако мало ) су тотално неприметни и њих са таквим shuntavilo2 погледом гледају , као да су нека чудовишта у школама!Ја стварно не знам каква је ситуација по школама. Ем сам матурирала још пре 15-ак година, ем немам дете које иде у школу. Па кад чујем неке коментаре, ја као да сам пала с` Марса па на крушку!Али, чујем коментаре да проф. грађанског (понављам, код мене у граду) деци малтене подсмевају што иду на веронауку која је "ѕаостала или наметнута од политичара". Мислим, ако се неко дете одлучило да исе на часове свирања у чешаљ, нема права нико да га спречава у томе. Та ароганција мене нервира. А да не помињем изјаве родитеља типа:"Она вероучитељица стварно није нормална! рекла је деци да је Исус разапет, па умро па после васкрсао! Па јел` она мисли о томе како ће после дете да ми спава?!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Ава Јустин би рекао:''Оооооо, лешеви срПски!'' http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 У мом граду, професори грађанског не могу да смисле вероучитеље. Један мој друг који предаје грађанско, кад год уђе у учионицу и, цитирам "...видим тамо неки Оче наш или ко зна какве све ствари, нећу ни да пипнем таблу него терам редара одмах да је обрише. Доста бре више те индоктринације!". То је дакле однос тих професора. Објективно гледано,мој координат обухвата 6 општина и слободно могу рећи да у школама раде Шљам над шљамовима, честити просветари ( којих је јако мало ) су тотално неприметни и њих са таквим shuntavilo2 погледом гледају , као да су нека чудовишта у школама!Ја стварно не знам каква је ситуација по школама. Ем сам матурирала још пре 15-ак година, ем немам дете које иде у школу. Па кад чујем неке коментаре, ја као да сам пала с` Марса па на крушку!Али, чујем коментаре да проф. грађанског (понављам, код мене у граду) деци малтене подсмевају што иду на веронауку која је "ѕаостала или наметнута од политичара". Мислим, ако се неко дете одлучило да исе на часове свирања у чешаљ, нема права нико да га спречава у томе. Та ароганција мене нервира. А да не помињем изјаве родитеља типа:"Она вероучитељица стварно није нормална! рекла је деци да је Исус разапет, па умро па после васкрсао! Па јел` она мисли о томе како ће после дете да ми спава?!" Ава Јустин би рекао:''Оооооо, лешеви срПски!'' _____________________________________________________________________________________________ СВЕ СИ РЕКАО !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 А да не помињем изјаве родитеља типа:"Она вероучитељица стварно није нормална! рекла је деци да је Исус разапет, па умро па после васкрсао! Па јел` она мисли о томе како ће после дете да ми спава?!" 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 А да не помињем изјаве родитеља типа:"Она вероучитељица стварно није нормална! рекла је деци да је Исус разапет, па умро па после васкрсао! Па јел` она мисли о томе како ће после дете да ми спава?!" smej.gif smej.gif smej.gif Огроман притисак се врши на вероучитеље као и на децу која похађају веронауку. О томе бих могао много да причам, али нећу- бар за сад. Радим у школи готово 10 година и свашта сам видео и доживео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Mnogi verouchitelji trpe svakakva ponizzenja. To je moj brat, o Ivan, hteo da kazze. Ponizzenja trpe svi u mantiji i svi koji imaju veze sa crkvom od najobichnijeg pomoccnika u crkvi pa na gore. Ali sve je to sastavni deo muka koje imaju svi koji su krenuli putem koji vodi prema Gospodu. Zna se da nechestivi uvek nalazi orudje i sredstvo da omete svakog koji zzeli da krene putem Gospodnjim. Jednostavno to mora tako. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 И то су Срби??? Просто црвеним кад се сетим да у Хрвата католички вјеронаук похађа више од 95% Хрвата католичке вероисповести, а на Етику, други алтернативни предмет, иде њих мање од 5%! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука