Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 па снајка, овај циа, ради за алаха slava3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Ne, to je velika predrasuda.... CIA je jedna od retkih izuzetno krščanskih orgnizacija slava3 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Vehabije su kao naši ziloti. Samo što su - shodno veri kakva im je - naoružani i opasni. slava3 Izvorno ime za vehabije je salafizam.Islam kao monoteistička religija je napravljena da bude sama po sebi savršena,tako da su kako kažu hadisi i kuran salafi najbolja generacija muslimana koja je hodila zemljom.A vehabije odnosno salafije se vraćaju tim prvim generacijama koje islam veliča kao najbolje,vraćaju se izvornom islamu tj. samom muhamedu. Tako da ne bih rekao da je to kao kod nas zilotizam,tj. malo je drugačija priroda samog islama da bi se to poredilo sa zilotima.Možda i griješim ali moje mišljenje je takvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Не изгледају они мени ни мало безазлено 89898989898989 ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 CIA je jedna od retkih izuzetno krščanskih orgnizacija 4chsmu1 ....аха, у леви лакат greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Ne, to je velika predrasuda.... CIA je jedna od retkih izuzetno krščanskih orgnizacija greengrin .... Da nisi brate Vokaje možda pomješao pomjesne sestrinske organizacije KGB i CIA. 4chsmu1 Ajde za Mosad i za DeBe se zna da su samo protestantski isprtci ove dve pravoverne svetske agencije. ISV Miharbi Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 KGB su adventisti to pouzdano znam klapklap .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 ...ваше мишљење о Вехабијама и том покрету, има ли потребе за страхом?? Ја их се искрено јакоооо бојим spam Драги моји форумаши ја се пуно не разумијем у ове ствари, не знам ни да ли сам вехабије ''стрпала'' у праву рубрику 4chsmu1 знам само да сам добила страх појавити се гдје год је неко веће окупљање људи winter smej.gif шта знам шта им може пасти на памет 4chsmu1 bleh , у мом граду има их регистровано већ око 150, и они су честа тема у задње вријеме код нас... bangin Извињавам се ако негдје већ има тема везана за вехабије :bla: Имаш одличан филм о њима на Тјубу : Na putu -1 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MQcOw6o9eFc јел ово оно митско пиће између 0:50-0:60 сек овог клипа из "дигиталног анђелка" како се оно зваше facenew22222222 а да "алок акок" fmqmtx facenew22222222 иначе има и код нас Срба један Боснић, опјевала га једна муслиманска група у пјесми која каже "за Кошево, Вратник, Малту, за читав свјет Гиго Боснић пуни сад калибар стопедесетпет" * Кошево, Вратник, Малта су сарајевска насеља * Гиго Боснић, Србин, кошаркаш КК "Кошево" и наравно никакве везе није имао са топ-хаубицом 150мм већ је само напустио град 91 ал добро сада, пјесма је мајку му умјетничка слобода greengrin а што се тиче нинџи рећићу само да их ни наши муслимани (народ) не могу очима гледати али ипак их изготиве с времена на вријеме јер "нека их ако дође до зулума са власима" ваља имати пар хиљада фанатика у рукаву.... ИЗаједница на њих јавно гледа као на секту док су приватније доста удруженији и приснији, уосталом ко их је и довео у босну него муслиманске главешине и рејс... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Виђао сам вехабије по Новом Пазару када сам био тамо једном приликом. То ме није зачудило. Али зачудило ме је кад сам их почео виђати у Београду и код мене у крају где живим. Мислим, њих можеш по специфичном начину облачења препознати на километар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука