Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 По овоме ћете знати да сте моји ученици, ако будете имали љубави једни према другима (Јн. 13:35) Предавач: Димитрије Плечевић, ипођаконВреме: Недеља, 25. јул 2010. године у 21:00 на pravopopПриступна шифра је logos2010. Пре предавања подесите искучивање микрофона да се предавач не би ометао у току предавања.Пре приступа предавањима прочитајте УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ TeamSpeakaВажно обавештење:Предавања су ограничена за 40 корисника на једном предавању. Због тога пожурите да заузмете своје место. Само чланови форума могу да присуствују предавањима. Ваше Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Једва чекам ! pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 molim Vas dajte i neko pitanje ako iam da razvijemo temu do maksimalnih granica radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Наслов теме је доста широк тако да је тешко неко питање смислити, зато је боље да сачекамо предавање. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 хајде једно овакво.....(актуелно) 0110_hahaha Да ли је у Цркви, где смо сви ученици Онога Који је рекао да ће по љубави остали препознати да смо Његови ученици, допуштена било каква агресивност , макар она и "свето" и оправдано деловала ? Зар Господ у храму није истерао трговце и преврнуо њихове столове и "производе" ? Зашто и ми не би тако деловали када видимо да је потребно и неопходно бранити чистоту вере? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Upravo, oče. Zar prekor po sebi isključuje ljubav? Zar strogoća isključuje ljubav? Ovo je upućeno onima koji ropću na pisanja vladika Amfilohija, Irineja i Atanasija protiv pljuvača Crkve i njenih organa. Znači li to onda i da roditelj kad prekoreva dete, ili kad brat prekoreva brata, automatski ne vole više tog kog prekorevaju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 како препознати правог духовника и разликовати га од неког ко није? каква су то дела која се траже од учитеља? кад сумњамо у савет учитеља, како разлучити шта је ту добро или лоше? упоредити неколико почивших духовника данашњице и неке који се издају за велике духовнике, шта је то што су ови чинили мудро, а шта је то што ови не чине мудро? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Цитат како препознати правог духовника и разликовати га од неког ко није? каква су то дела која се траже од учитеља? кад сумњамо у савет учитеља, како разлучити шта је ту добро или лоше? упоредити неколико почивших духовника данашњице и неке који се издају за велике духовнике, шта је то што су ови чинили мудро, а шта је то што ови не чине мудро? ali mi ne govorimo o duhovnicima u nedelju...................... radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Цитат Цитат како препознати правог духовника и разликовати га од неког ко није? каква су то дела која се траже од учитеља? кад сумњамо у савет учитеља, како разлучити шта је ту добро или лоше? упоредити неколико почивших духовника данашњице и неке који се издају за велике духовнике, шта је то што су ови чинили мудро, а шта је то што ови не чине мудро? ali mi ne govorimo o duhovnicima u nedelju...................... па они су ученици Бога, зар не? односно нама учитељи ...онда се извињавам ако сам погрешно схватио, очигледно не капирам шта значи наведени цитат ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 hahahaaaaaaaaaaa radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Цитат hahahaaaaaaaaaaaјој што волим што сам паметан, па сам уписао веронауку 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Цитат Цитат hahahaaaaaaaaaaaјој што волим што сам паметан, па сам уписао веронауку 0102_laugh oduvek sam znao da si svetac radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Цитат Цитат Цитат hahahaaaaaaaaaaaјој што волим што сам паметан, па сам уписао веронауку oduvek sam znao da si svetac ово је тачно звучало као да си ми рекао да сам глуп joooj :) 0102_laugh bangin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Како лепа тема, а ја не могу да слушам!!! zru Надам се да ћете за нас скитнице да снимите ово предивно предавање!? Већ сте спремили и питања!!! Имам и ја питање: мене занима управо та љубав коју Господ тражи од нас за другога... О каквој љубави је реч? Господ говори ко не мрзи мајку и оца свога и своје жене и своје деце, па и самога себе није достојан мене... 89898989898989 Даље љуби ближњег свога као себе самога... Да ли Господ мисли на оне најближе, на оне који нам помажу, који нас дарују или се ради о некој непристрасној љубави која не гледа ко је ко и да ли ће му љубав бити узвраћена? Често и најближи могу бити највећи непријатељи, па тобоже љубав према Господу може оправдати мржњу према најближима који нам чине зло, па их остављамо под маском да следимо Господа??? Верујем да се одговори заправо крију у предавању... Баш ме занима... Снимите за нас... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Предавање почиње за 20-ак минута, придружите се док још има места. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука