Драган Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Mislim da je ovaj thread potpuno nepotreban. Ili, ako je potreban, obrisi prvi deo naziva. Van ovog threada, ima na ovom forumu gomila gluposti, koje zvuche normalno, ali ljudi vole da od toga prave chudesa. Je l treba iz takvih da zakljucim da su vernici vecma zatucani, pa je super ako poneki nije? OK, zakljucila vec. Зар је показатељ да неко није затуцан то што слуша хип-хоп ? Ne budi bukvalista, shmekeru. poklon Kod tebe nije. 29dz8zk само тај рад. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Houston, we got a problem. bangin Eto, ipak, hehe... Ko sto rekoh, momchici, promenite naziv threada u "Ја сам православан/на и имам проблем да слушам Rap/Hip-Hop/R'n'B" Имаш опомену, јер тим речима ми наносиш душевни бол и неспокој. joooj - Copiright by Цвеле1993 - Шалим се, наравно, за опомену. Ја немам проблем да слушам Сингидунум Синдикатум (Београдски Синдикат) и ево, задњих дана, само слушам њих, тачније њихов задњи албум...покидали су. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 ницо тицо, не задиркуј децу bangin Ти си наш брат Меца, Тебе волу мала деца. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Radio sam s Maajkom intervju pre jedno dve godine, ispao je faca, kao i obično http://www.standardmagazin.com/tema.php?ID=1058 Ај кент биливет! bangin Јел могу да копирам интервју на форум? Ја сам се дописивао на фејсу са момцима из БС-а. Највише са Шкабом, како га Жељко зове - Шкаба. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 ницо тицо, не задиркуј децу Ти си наш брат Меца, Тебе волу мала деца. bangin а тебе ћу да налупам опоменом, будеш ли следећи пут улазио људима по постовима и мењао их, чак и у шали 0102_laugh joooj клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 ницо тицо, не задиркуј децу Ти си наш брат Меца, Тебе волу мала деца. bangin а тебе ћу да налупам опоменом, будеш ли следећи пут улазио људима по постовима и мењао их, чак и у шали 0102_laugh Уплашио си ме снагом својих речи, сад нећу више ни моје постове да мењам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Pusti, Medo, dete se igra, nego, ajmo, ti i ja, matori, odavde, imamo mi i pametnija posla. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Pusti, Medo, dete se igra, nego, ajmo, ti i ja, matori, odavde, imamo mi i pametnija posla. bangin ...Да чувате унуке. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Pa sad, zini da ti kazem...bangin Nije to za one ispod 18. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Pa sad, zini da ti kazem... Nije to za one ispod 18. bangin Ти младима завидиш, па се браниш пецкама. Опусти се, ја те волим. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Radio sam s Maajkom intervju pre jedno dve godine, ispao je faca, kao i obično http://www.standardmagazin.com/tema.php?ID=1058 Ај кент биливет! bangin Јел могу да копирам интервју на форум? Ја сам се дописивао на фејсу са момцима из БС-а. Највише са Шкабом, како га Жељко зове - Шкаба. 0102_laugh Radi što ti volja brate, kači gde hoćeš. I pozdravi ŠkaboA od mene, radio sam i sa njim (i sa Feđom) intervju apropo Sindikata. Pričali smo u Škabovoj marketinškoj firmi na Dorćolu pre jedno dve godine, sećam se da su toliko napljuvali političare da je svima posle bilo "baš veselo." A, intervju je izašao u magazinu AS. Možda Škabo ima pdf, pa ti pošalje, ja neam (mada imam taj broj magazina - nemam trenutno skener). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Pa sad, zini da ti kazem...:P Nije to za one ispod 18. :) 0102_laugh bangin joooj клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Radio sam s Maajkom intervju pre jedno dve godine, ispao je faca, kao i obično http://www.standardmagazin.com/tema.php?ID=1058 Ај кент биливет! Јел могу да копирам интервју на форум? Ја сам се дописивао на фејсу са момцима из БС-а. Највише са Шкабом, како га Жељко зове - Шкаба. bangin Radi što ti volja brate, kači gde hoćeš. I pozdravi ŠkaboA od mene, radio sam i sa njim (i sa Feđom) intervju apropo Sindikata. Pričali smo u Škabovoj marketinškoj firmi na Dorćolu pre jedno dve godine, sećam se da su toliko napljuvali političare da je svima posle bilo "baš veselo." A, intervju je izašao u magazinu AS. Možda Škabo ima pdf, pa ti pošalje, ja neam (mada imam taj broj magazina - nemam trenutno skener). Е, хвала Ти. 0102_laugh Питаћу га, за тај интервју. Супер си урадио интервју са Едо Маајком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Pa sad, zini da ti kazem...:P Nije to za one ispod 18. klapklap klapklap klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Џаба Те хвали Дими... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Pa sad, zini da ti kazem...:P Nije to za one ispod 18. klapklap klapklap klapklap 0442_feel 0442_feel 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaЏаба Те хвали Дими... не буди на крај срца, шалимо се мало :bla: добар је +Димитрије и благодатан учитељ ал пусти његове приче о људима, мада бих волео да га никад не посрамим што је рекао нешто лепо и добро о мени dada ал зна се ко треба да хвали људе - Бог, а Њега су деца и бебе хвалиле :cheesy2: грешни смо ми људи, па смо један дан свети а други ђаволи и треба Господом да се хвалимо који се показује у слабости нашој 0442_feel дај isus-sinai да нас све последњи тренутак ухвати у светињи клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука