Jump to content

Ја сам православан/на и слушам Rap/Hip-Hop/R'n'B

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mislim da je ovaj thread potpuno nepotreban. Ili, ako je potreban, obrisi prvi deo naziva.

Van ovog threada, ima na ovom forumu gomila gluposti, koje zvuche normalno, ali ljudi vole da od toga prave chudesa. Je l treba iz takvih da zakljucim da su vernici vecma zatucani, pa je super ako poneki nije? OK, zakljucila vec.

Зар је показатељ да неко није затуцан то што слуша хип-хоп ?

Ne budi bukvalista, shmekeru.  poklon

Kod tebe nije. 29dz8zk

само тај рад. :)

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 49
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Houston, we got a problem.  bangin

Eto, ipak, hehe...

Ko sto rekoh, momchici, promenite naziv threada u "Ја сам православан/на и имам проблем да слушам Rap/Hip-Hop/R'n'B"    

Имаш опомену, јер тим речима ми наносиш душевни бол и неспокој. joooj joooj joooj

- Copiright by Цвеле1993 -

Шалим се, наравно, за опомену. :)

Ја немам проблем да слушам Сингидунум Синдикатум (Београдски Синдикат) и ево, задњих дана, само слушам њих, тачније њихов задњи албум...покидали су. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Radio sam s Maajkom intervju pre jedno dve godine, ispao je faca, kao i obično http://www.standardmagazin.com/tema.php?ID=1058

Ај кент биливет! bangin

Јел могу да копирам интервју на форум?

Ја сам се дописивао на фејсу са момцима из БС-а.

Највише са Шкабом, како га Жељко зове - Шкаба. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

ницо тицо, не задиркуј децу  :)

Ти си наш брат Меца, Тебе волу мала деца. bangin

а тебе ћу да налупам опоменом, будеш ли следећи пут улазио људима по постовима и мењао их, чак и у шали  joooj 0102_laugh joooj joooj
Подели на овим сајтовима

ницо тицо, не задиркуј децу  :)

Ти си наш брат Меца, Тебе волу мала деца. bangin

а тебе ћу да налупам опоменом, будеш ли следећи пут улазио људима по постовима и мењао их, чак и у шали  joooj 0102_laugh joooj:)

Уплашио си ме снагом својих речи, сад нећу више ни моје постове да мењам. joooj

Подели на овим сајтовима

Radio sam s Maajkom intervju pre jedno dve godine, ispao je faca, kao i obično http://www.standardmagazin.com/tema.php?ID=1058

Ај кент биливет! bangin

Највише са Шкабом, како га Жељко зове - Шкаба. 0102_laugh

Radi što ti volja brate, kači gde hoćeš. I pozdravi ŠkaboA od mene, radio sam i sa njim (i sa Feđom) intervju apropo Sindikata. Pričali smo u Škabovoj marketinškoj firmi na Dorćolu pre jedno dve godine, sećam se da su toliko napljuvali političare da je svima posle bilo "baš veselo." A, intervju je izašao u magazinu AS. Možda Škabo ima pdf, pa ti pošalje, ja neam (mada imam taj broj magazina - nemam trenutno skener).

Подели на овим сајтовима

Ај кент биливет! joooj

Највише са Шкабом, како га Жељко зове - Шкаба. bangin

Radi što ti volja brate, kači gde hoćeš. I pozdravi ŠkaboA od mene, radio sam i sa njim (i sa Feđom) intervju apropo Sindikata. Pričali smo u Škabovoj marketinškoj firmi na Dorćolu pre jedno dve godine, sećam se da su toliko napljuvali političare da je svima posle bilo "baš veselo." A, intervju je izašao u magazinu AS. Možda Škabo ima pdf, pa ti pošalje, ja neam (mada imam taj broj magazina - nemam trenutno skener).

Е, хвала Ти. 0102_laugh

Питаћу га, за тај интервју.

Супер си урадио интервју са Едо Маајком. joooj

Подели на овим сајтовима

Pa sad, zini da ti kazem...:P

Nije to za one ispod 18. ;)

klapklap klapklap klapklap 0442_feel 0442_feel 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Џаба Те хвали Дими... :)
не буди на крај срца, шалимо се мало  :bla: :)

добар је +Димитрије и благодатан учитељ ал пусти његове приче о људима, мада бих волео да га никад не посрамим што је рекао нешто лепо и добро о мени  dada

ал зна се ко треба да хвали људе - Бог, а Њега су деца и бебе хвалиле  :cheesy2:

грешни смо ми људи, па смо један дан свети а други ђаволи и треба Господом да се хвалимо који се показује у слабости нашој  0442_feel

дај  isus-sinai  да нас све последњи тренутак ухвати у светињи  amin-nas

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...