Гости Guest Оливера Написано Јул 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Апел Патријарха српског 22. јул 2010 - 9:09 Обраћамо се са молбом свима - а у име великог броја пацијената у београдским болницама, који очекују помоћ здравог и способног становништва - да се укључе у акцију добровољног давања крви. Наиме, налазимо се у летњем периоду, када је, иначе, сезонски дефицит крви, а посебно ових дана, кад и резерве крви падају испод минимума. Последица нередовног снабдевања крвљу узрокује одлагање редовних операција, а тако и благовремено лечење пацијената. Молимо све који су у могућности да се укључе у акцију добровољног давања крви. Свако од нас може бити добровољни давалац крви ако се осећа здрав и налази се у животном добу од 18 до 65 година. Хумано је да понуди лек који држи „у руци" и на тај начин спасе нечији живот који можда баш у овом тренутку зависи од његове испружене руке. Ближа обавештења можете добити у Институту за трансфузију крви Србије, Светог Саве 39, Београд, тел. бр. 011/3830590. У Београду, 22. јула 2010. године Патријарх српски Иринеј http://www.spc.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 :cheesy2: 0110_hahaha Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Хајде да сви који можемо одговоримо на хумани апел Патријарха нашег. 0110_hahaha :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Ја сам дао пре месец дана .Волео бих да могу опет али недају нажалост . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 slava3 ja preležala hepatitis i ne valja mi krv - a tako bih rado. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 slava3 ja preležala hepatitis i ne valja mi krv - a tako bih rado. Ништа, ништа, можемо молити наше пријатеље, и то је помоћ. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sladja Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука