Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Мајка Боб Мрлија је црнкиња, а отац потпуни белац. Боб је био неки мешанац...мада је више "вукао" на црнца. И због тог наслеђа, успео је да оболи од малигног меланома, од кога црнци (колико ја знам, а нисам претерани стручњак), не могу да оболе. Значи, опет није био овакав белац, као ова мала. А и деца Сила и Хајди Клум су скроз црна, иако Је Хајди оно аријевац. Ништа мени овде није јасно. мелези не морају да поприме ''половичну'' боју, могу да буду и бели или црни, у зависности од доминантних гена ... а што неко рече, мишљења сам да су са људима увек она најпростија решења су и најочигледнија - да је комшија или поштар pravopop pravopop Па и ја бих прво сумњала на поштара или комш`у. Ал` ваљда радили испитиваље ДНК. А што се тиче мелеза-некад давно сам учила да дете из мешовитог (црно-белог) брака, скоро мора да буде црно. Због доминације гена. У фазону, ми белци баш ту не можемо да избијемо у први план. Али, стварно сам давно учила о томе. Ко зна шта су генетичари постигли и доказали након 15-ак година. Само нека има је дете живо и здарво и да нема никакав проблем већи од овог, што је различито по боји у односу на породицу ма добро, некад смо учили и да је Плутон планета, сад је само планетоид ...и тако, данас ћемо да учимо еволуцију, а сутра поред покушаја креационизма и еволуционизма, вероватно и конструктивизам pravopop pravopop pravopop вера је основ, сва остала наука каска још увек за њом ... искрено, мени је постало неважно да ли и шта неко тврди, јер нема доказа који се могу поновити ... тако да - мачки о реп, док не видим: repetitio est mater studiorum. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Мајка Боб Мрлија је црнкиња, а отац потпуни белац. Боб је био неки мешанац...мада је више "вукао" на црнца. И због тог наслеђа, успео је да оболи од малигног меланома, од кога црнци (колико ја знам, а нисам претерани стручњак), не могу да оболе. Значи, опет није био овакав белац, као ова мала. А и деца Сила и Хајди Клум су скроз црна, иако Је Хајди оно аријевац. Ништа мени овде није јасно. мелези не морају да поприме ''половичну'' боју, могу да буду и бели или црни, у зависности од доминантних гена ... а што неко рече, мишљења сам да су са људима увек она најпростија решења су и најочигледнија - да је комшија или поштар pravopop pravopop Па и ја бих прво сумњала на поштара или комш`у. Ал` ваљда радили испитиваље ДНК. А што се тиче мелеза-некад давно сам учила да дете из мешовитог (црно-белог) брака, скоро мора да буде црно. Због доминације гена. У фазону, ми белци баш ту не можемо да избијемо у први план. Али, стварно сам давно учила о томе. Ко зна шта су генетичари постигли и доказали након 15-ак година. Само нека има је дете живо и здарво и да нема никакав проблем већи од овог, што је различито по боји у односу на породицу ма добро, некад смо учили и да је Плутон планета, сад је само планетоид ...и тако, данас ћемо да учимо еволуцију, а сутра поред покушаја креационизма и еволуционизма, вероватно и конструктивизам pravopop pravopop pravopop вера је основ, сва остала наука каска још увек за њом ... искрено, мени је постало неважно да ли и шта неко тврди, јер нема доказа који се могу поновити ... тако да - мачки о реп, док не видим: repetitio est mater studiorum. Da ne kopiram odgovor na ovaj post, imaš ga na drugom topicu. Isto bih ti napisao. Vera je prava stvar, brate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Мајка Боб Мрлија је црнкиња, а отац потпуни белац. Боб је био неки мешанац...мада је више "вукао" на црнца. И због тог наслеђа, успео је да оболи од малигног меланома, од кога црнци (колико ја знам, а нисам претерани стручњак), не могу да оболе. Значи, опет није био овакав белац, као ова мала. А и деца Сила и Хајди Клум су скроз црна, иако Је Хајди оно аријевац. Ништа мени овде није јасно. мелези не морају да поприме ''половичну'' боју, могу да буду и бели или црни, у зависности од доминантних гена ... а што неко рече, мишљења сам да су са људима увек она најпростија решења су и најочигледнија - да је комшија или поштар stadaradim joooj Па и ја бих прво сумњала на поштара или комш`у. Ал` ваљда радили испитиваље ДНК. А што се тиче мелеза-некад давно сам учила да дете из мешовитог (црно-белог) брака, скоро мора да буде црно. Због доминације гена. У фазону, ми белци баш ту не можемо да избијемо у први план. Али, стварно сам давно учила о томе. Ко зна шта су генетичари постигли и доказали након 15-ак година. Само нека има је дете живо и здарво и да нема никакав проблем већи од овог, што је различито по боји у односу на породицу ма добро, некад смо учили и да је Плутон планета, сад је само планетоид ...и тако, данас ћемо да учимо еволуцију, а сутра поред покушаја креационизма и еволуционизма, вероватно и конструктивизам greengrin greengrin вера је основ, сва остала наука каска још увек за њом ... искрено, мени је постало неважно да ли и шта неко тврди, јер нема доказа који се могу поновити ... тако да - мачки о реп, док не видим: repetitio est mater studiorum. Da ne kopiram odgovor na ovaj post, imaš ga na drugom topicu. Isto bih ti napisao. Vera je prava stvar, brate! хвала, драго ми је да се слажеш 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Мајка Боб Мрлија је црнкиња, а отац потпуни белац. Боб је био неки мешанац...мада је више "вукао" на црнца. И због тог наслеђа, успео је да оболи од малигног меланома, од кога црнци (колико ја знам, а нисам претерани стручњак), не могу да оболе. Значи, опет није био овакав белац, као ова мала. А и деца Сила и Хајди Клум су скроз црна, иако Је Хајди оно аријевац. Ништа мени овде није јасно. мелези не морају да поприме ''половичну'' боју, могу да буду и бели или црни, у зависности од доминантних гена ... а што неко рече, мишљења сам да су са људима увек она најпростија решења су и најочигледнија - да је комшија или поштар :cheesy: ekstra Па и ја бих прво сумњала на поштара или комш`у. Ал` ваљда радили испитиваље ДНК. А што се тиче мелеза-некад давно сам учила да дете из мешовитог (црно-белог) брака, скоро мора да буде црно. Због доминације гена. У фазону, ми белци баш ту не можемо да избијемо у први план. Али, стварно сам давно учила о томе. Ко зна шта су генетичари постигли и доказали након 15-ак година. Само нека има је дете живо и здарво и да нема никакав проблем већи од овог, што је различито по боји у односу на породицу ма добро, некад смо учили и да је Плутон планета, сад је само планетоид ...и тако, данас ћемо да учимо еволуцију, а сутра поред покушаја креационизма и еволуционизма, вероватно и конструктивизам zru :P 4chsmu1 вера је основ, сва остала наука каска још увек за њом ... искрено, мени је постало неважно да ли и шта неко тврди, јер нема доказа који се могу поновити ... тако да - мачки о реп, док не видим: repetitio est mater studiorum. Da ne kopiram odgovor na ovaj post, imaš ga na drugom topicu. Isto bih ti napisao. Vera je prava stvar, brate! хвала, драго ми је да се слажеш leteti leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука