w.a.mozart Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Хвала ДаркуВ (DarkoV) за анегдоту... како вам се допада? mense0198626478946378946 Једног дана,шетао сам преко моста када угледах човека који је стајао на ивици дотичног моста.Управо се спремао да скочи. Богоугодним корацима отрчах до њега и рекох му: Стани!Немој то да радиш! ,,Зашто?” рекао је. ,, Па... има много ствари због којих вреди живети” рекох ја. ,, Које су то ствари? упита ме он. ,, Да ли верујеш у Бога или си атеиста? Упитах га. ,,Верујем у Бога.” ,,Ето видиш... и ја верујем у Бога.Јеси ли будиста,хришћанин или муслиман? ,, Хришћанин”,одговорио је... ,,И ја сам хришћанин. Да ли си католик,православац или протестант? ” ,,Протестант”, одговорио је. ,, Невероватно... и ја сам протестант. Да ли си епископалац или баптиста? ,, Баптиста”,рече он. ” Ауууу!Не могу да биливујем.И ја сам баптиста. Да ли си припадник Баптистичке цркве божије или Баптистичке цркве нашег Господа? ,, Баптистичке цркве божије” рече он. Нисам могао да сакријем своје одушевљење ,, И ја сам.Просто невероватно.А да ли си припадник предањске Баптистичке цркве божије или Реформистичке баптистичке цркве божије? ” ,, Реформистичке баптистичке цркве божије? ” рекао је. Био сам у делиријуму од усхићења. ,, А да ли си припадник Реформистичке баптистичке цркве божије која је прихватила реформу из 1879. или Реформистичке баптистичке цркве божије која је прихватила реформу из 1915? ,, Припадам Реформистичкој баптистичкој цркви божијој која је прихватила реформу из 1915. ” ,,Умри, јеретички олоше! ” повикао сам и гурнуо га са моста. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vikiblaga Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 феноменално!:* Вики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 црњак али истинит клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 ако је заиста прихватио реформу из 1915 онда заиста заслужује смрт Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 ако је заиста прихватио реформу из 1915 онда заиста заслужује смрт smej.gif slava3 0405_feel 0110_hahaha :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 šta misliš -zašto je uopšte hteo da skače sa mosta... bh8xal9bamozdainebi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 морам признати да ја ову сцену замишљам другачије 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука