Jump to content

Sta vas cini srecnim?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Кад видим да је особа безазлена. Попут малог детета. Па почне да ми прича нешто, као да је то не знам како важно. Све се уживи и удуби, и онда као да време стане за ту особу. А мени мило, само сузе што ми не крену.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

И кад Мика Богосављев дође у 19.58 код колегинице, која се таман спрема да изађе из апотеке, са причом: 
- Е, сиротињо, и Богу си тешка! Дај ми, дете, једну камагру."  :aplauz: :))

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

"И кад се наврши педесет дана бијаху сви апостоли једнодушно на окупу. И уједанпут настаде шум са неба као хујање силнога вјетра, и напуни сав дом гдје они сјеђаху; И показаше им се раздијељени језици као огњени, и сиђе по један на свакога од њих. И испунише се сви Духа Светога и стадоше говорити другим језицима, као што им Дух даваше да казују." (Дaп 2,1-4) 

Divnu propoved je juce moj svestenik odrzao. Kako su se apostoli sakupili  jednodusno kao jedan covek u toj prostoriji. Kako mi cesto ni ne slusamo jedni druge (nego samo cekamo svoj red da pricamo) a o takvoj vrsti jednodusnosti da i ne govorimo. 

To me raduje, i ako je vrlo retko, kad osetim jednodusnost sa nekime ako ne u svemu makar u ponecemu. 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 8. 6. 2020. at 13:29, Драшко рече

Kafa

Kada je ima naravno....A kada je nema onda dobra serija uz sex, neki fin trač uz sex isto

:suncanje:

Expand  

ne_shvata

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 8. 6. 2020. at 18:56, drvce рече

ne_shvata

Expand  

Sram te bilo 

:0222_shocked:

Vidi šta si mi uradio od posta....drvce!

Dr Dr drvvvvce

• Радостан 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...