florenntina Написано Јун 8, 2020 Пријави Подели Написано Јун 8, 2020 Susret. Toliko ljudi vidis, upoznas... ali kada se sa nekim zaista susretnes onda je to prava radost. PredragVId and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јун 8, 2020 Пријави Подели Написано Јун 8, 2020 Кад видим да је особа безазлена. Попут малог детета. Па почне да ми прича нешто, као да је то не знам како важно. Све се уживи и удуби, и онда као да време стане за ту особу. А мени мило, само сузе што ми не крену. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јун 8, 2020 Пријави Подели Написано Јун 8, 2020 И кад Мика Богосављев дође у 19.58 код колегинице, која се таман спрема да изађе из апотеке, са причом: - Е, сиротињо, и Богу си тешка! Дај ми, дете, једну камагру." cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 8, 2020 Пријави Подели Написано Јун 8, 2020 Sex Kada ga ima naravno....A kada ga nema onda dobra serija uz kafu, neki fin trač uz kafu isto "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 8, 2020 Пријави Подели Написано Јун 8, 2020 "И кад се наврши педесет дана бијаху сви апостоли једнодушно на окупу. И уједанпут настаде шум са неба као хујање силнога вјетра, и напуни сав дом гдје они сјеђаху; И показаше им се раздијељени језици као огњени, и сиђе по један на свакога од њих. И испунише се сви Духа Светога и стадоше говорити другим језицима, као што им Дух даваше да казују." (Дaп 2,1-4) Divnu propoved je juce moj svestenik odrzao. Kako su se apostoli sakupili jednodusno kao jedan covek u toj prostoriji. Kako mi cesto ni ne slusamo jedni druge (nego samo cekamo svoj red da pricamo) a o takvoj vrsti jednodusnosti da i ne govorimo. To me raduje, i ako je vrlo retko, kad osetim jednodusnost sa nekime ako ne u svemu makar u ponecemu. PredragVId and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јун 8, 2020 Пријави Подели Написано Јун 8, 2020 Негде успут сам заборавио, али сетићу се, обећавам! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 8, 2020 Пријави Подели Написано Јун 8, 2020 On 8. 6. 2020. at 13:29, Драшко рече Kafa Kada je ima naravno....A kada je nema onda dobra serija uz sex, neki fin trač uz sex isto Expand Драшко је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 8, 2020 Пријави Подели Написано Јун 8, 2020 On 8. 6. 2020. at 18:56, drvce рече Expand Sram te bilo Vidi šta si mi uradio od posta....drvce! Dr Dr drvvvvce drvce је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука