kanjos Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Поздрав свима! Тренутно спремам историју српске Цркве, па ми је потребна мала помоћ колега који су имали искуства са овим предметом. Дакле, која су питања била у прошлим роковима, онда да ли можда неко у дигиталном формату има питања за испит (ово посебно), можда неку скрипту...било шта. Свака информација је добродошла. Хвала унапред. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Pogledaj Obaveštenja vezana za BF. 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kanjos Написано Јул 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Хвала пуно. Значило ми је да видим ова питања са теста. Интересује ме да ли ико уопште има питања за испит. Чуо сам да постоји списак од неких педесетак питања која углавном даје на испиту. Можда је то само урбана легенда? shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Skripta iz predmeta Istorija SPC: http://www.4shared.com/document/-YfhsaE_/SPC_skriptadoc.html kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
alduk Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Mnogo hvala! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 О Маро, хвала ти! Тренутно завршавам прво читање Ђока Слијепчевића у три тома. Мислим да га нећу двапут читати - 1500 страница!? Не верујем да је ни сам Александар ово све читао. Ипак вредело је, мада преплакао сам скоро пола књиге - много нам је тужна прошлост а будућност још тужнија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 О Маро, хвала ти! Тренутно завршавам прво читање Ђока Слијепчевића у три тома. Мислим да га нећу двапут читати - 1500 страница!? Не верујем да је ни сам Александар ово све читао. 29dz8zk Ипак вредело је, мада преплакао сам скоро пола књиге - много нам је тужна прошлост а будућност још тужнија. И код мене је пало много суза, када је у питању историја СПЦ....што због наше тужне прошлости, што због муке око савлађивања градива. Користила сам све што сам могла....укључујући и Јиречека и Ћоровића....али мислим да је књига владике Саве "Српски јерарси" ипак пун погодак....што ти топло препоручујем да прочиташ после Слијепчевића....е, да је у моје време било скрипте!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Хвала на препоруци, стараћу се да прочитам. Ако стигнем, 500 страна колико сам успео да видим. 500 по 500 и има да се научи Историја СПЦ - није то такав баук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dule Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Profesor Puzovic je promenio pitanja na testu kao i sam test, pa ranije verzije testa vise ne vaze. Sada na testu ima 80 pitanja i 60 mora da se uradi da bi se polozilo, a sama pitanja zahtevaju opsirnije odgovore. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 pitanjce:gde su ona stara pitanja iz spc? ima li neko da je video nova pitanja pa da ih postavi na forumu? hvala http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука