Аљонка Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 Ja bas zalim sto nisam naucila ni jednu borilacku vestinu, ali iskreno zalim. Brate, neki ljudi prosto mole da dobiju batine. Posebno muskarci i to BAS od zena. Danas neka baraba napala moju snaju i njenu dvogodisnju cerkicu na plazi. Izvikao se i pretio joj da ce da je udari. A i na mene se takve budale lepe k`o muve na g..no. Sve neki "veliki muskarci", fol principijelni, a ovamo mamini sinovi, brkate zenturine, koje umeju zeni da priprete batinama. Pa to bi sevap bio da im se ispremestaju malo kosti ili prosetaju zubici. I bilo bi stvarno hriscanski! Ne kazu dzabe da je `motka iz raja izasla`. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 nisi u trendu. lopata je IN. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 nisi u trendu. lopata je IN. Ma ne brinem vise. Ja imam boks. Nosila ga sa sobom krajem osnovne i tokom skoro cele srednje. Mama i tata mi ga oduzeli, valjda se plasili da cu nekog stvarno da bijem. Sad cu opet da ga uzmem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 bolje lopatu na rasklapanje da nosis bokser, suzavci, peper sprej, pendreci, bejzbol palice i sl. je zabranjeno, po zakonu, posedovati (suzavac i sl. se smatra vrstom hemisjog oruzja). tako mi rekao jedan policajac. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 bolje lopatu na rasklapanje da nosis bokser, suzavci, peper sprej, pendreci, bejzbol palice i sl. je zabranjeno, po zakonu, posedovati (suzavac i sl. se smatra vrstom hemisjog oruzja). tako mi rekao jedan policajac. Ako je lopata dozvoljena onda EEEEEXTRA. Ce da se lopatamo do besvesti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 4chsmu1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Ne kazu dzabe da je `motka iz raja izasla`.знам ја да наведем још неке који су из Раја изашли ...више волим да се једном реченицом то реши, него премештањем костију или зубића. такав начин је ''задовољења'' ситуација израз беспомоћи и недостатка употребе уста онда кад треба. акд је напад вербални у питању, не треба изазивати физички. за све постоји време и начин решавања догађаја. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 bolje lopatu na rasklapanje da nosis bokser, suzavci, peper sprej, pendreci, bejzbol palice i sl. je zabranjeno, po zakonu, posedovati (suzavac i sl. se smatra vrstom hemisjog oruzja). tako mi rekao jedan policajac. ма да, лопата се баш не рачуна као убиствено оружје, поготово војна на расклапање која је тако и регистрована 0205_whistling :cheesy: 4chsmu1 :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 ma da... ja vise coveka volim da dotucem mojom pricom. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Ни за чим не жалим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Zalim zbog toga sto nisam ucila i zavrsila fakultet kada sam za to imala vremena... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 I sto nisam upisala Likovnu akademiju,mada, ko zna...kad klinci malo porastu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 zao mi je sto ranije nisam vise verovala u Boga , sto nisam isla na liturgije ,sto nisam citala Novi Zavet ,sto nisam citala duhovnu literaturu ... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Толико ствари је било за жаљење да ми је живот прошао, и пролази у томе 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />!!! Стално анализирање зашто нисам нешто урадила , или зашто нисам искористила прилику и погодности које ми је Господ послао, већ ме је лењост klapklap и :cheesy: летање тамо вамо по животу спречило да се фокусирам на битне ствари. Па тако резултат је свашта нешто започето а ништа довршено !!! Ипак, највише жалим што сам повређивала своје најближе, родитеље и сестру. Они су се давно упокојили, а ја нисам имала више прилику да своју дрскост и непослушност надокнадим нежношћу и пажњом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Zalim sto sam povredila ljude koje volim,a koji ne mogu da mi oproste.A sve zato sto onima koji me nisu voleli nisam naucila na vreme da kazem NE. Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука