Сава Савановић Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Ljudi ! Ne znam kako je vama al mene ovo sunce ubi ! znaaaaao - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 мене измори скроз, као да зрачи црно а не жуто ... не могу да спијем, вруће ми је па се вртим ... не могу да једем, онда кренем да се знојим од варења ... осећам се пола дана као да ме прегазило крдо слонова због умора ... превруће је, а влажност је катастрофа ... и онда и крене да ме боли глава од врућине, као да сам је гурнуо у реЛну ... изађем на пола сата и после ми два сата није добро ... ладно сам отишао и намочио вугла у туш, а мајцу поквасио, исцедио и тако седео са вентилатором ... молим да за мало кише и ладније време :bla: значи искочио бих из коже од радости кад би сад пао снег lqj2e2sokakote :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 И у Пули пада киша ... бедак! dada Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 мицо, ај се мењамо за место и време greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Ништа од тога, овде опет врућина хехехех Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука