Jump to content

Алкохол је грех?

Препоручена порука

Kolicina vina koju svestenici uzimaju je zanemarljiva.

које црно занемарљива, па видео си колики су путири, а остане између пола деци и добра два деци вина да се испије.

приметио сам неке оптужбе на рачун China Project који води један од доктора од стране других озбиљних и релевантних људи, али проучићу мало текстове кад будем стигао ...

а мислим да није паметно да се храниш мирољубовим сајтом превише, пошто човек има нека врло дискутабилна и чудно усмерена размишљања, врло неправославне и антицрквене ставове и одбија неке логичне и очигледне одговоре ... тако да мислим да су и текстови преузети оданде врло поларисани и у служби тога ...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Kolicina vina koju svestenici uzimaju je zanemarljiva.

које црно занемарљива, па видео си колики су путири, а остане између пола деци и добра два деци вина да се испије.

приметио сам неке оптужбе на рачун China Project који води један од доктора од стране других озбиљних и релевантних људи, али проучићу мало текстове кад будем стигао ...

а мислим да није паметно да се храниш мирољубовим сајтом превише, пошто човек има нека врло дискутабилна и чудно усмерена размишљања, врло неправославне и антицрквене ставове и одбија неке логичне и очигледне одговоре ... тако да мислим да су и текстови преузети оданде врло поларисани и у служби тога ...

Miroljuba poznajem sa kongresa nutricionizma i zdrave hrane koji se odrzavaju sirom Evrope i Amerike,njegov centar je preveo odlicne knjige lekara koji vode te kongrese,tako da je to razlog sto koristim njegove izvore,mada mogu da ih postavim i na engleskom jeziku. Sto se tice njegovih teoloskih rasprava ne bih ulazio u to. Takve stvari prepustam svestenicima i teolozima koji vode ovaj forum. Sto se tice svestenika i putira to je okolnost koju nalaze situacija. Oni konzumiraju vino iz pozicije njihovog svestenodelovanja, i to tako mora biti. A kakvo je njihovo zdravstveno stanje to  morate njih licno da pitate.

Evo linka o tekstu jednog od najvecih strucnjaka iz oblasti preventivne medicine koji izmedju ostalog govori o tome kako odredjene kompanije koje se bave industrijskom proizvodnjom alkohola,cokolade,mesnatih proizvoda narucuju istrazivanja od institucija zdravstva u Americi i debelo ih placaju da pisu pozitivne kritike o njihovim proizvodima.

http://www.zakonizdravlja.com/nacela_z_z.html

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...