Jump to content

Po prvi put u vašem gradu...strip "Mara veroučiteljka" (ŽRU Comics Superheroes)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 43
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

U sledećem broju očekujte neočekivano.

"MARA U ČELJUSTIMA SEKTE"

Hrabra nastavnica veronauke Mara u sukobu sa arhineprijateljima, tajanstvenom SEKTOM. Meda Bi spašava situaciju. Ibrahim menja stranu. Joca Svarovski se povampiruje. Ko je osvetnik Maks? Sve to i još mnogo više u najnovijem broju ... MARE VEROUČITELJKE!!!

0203_cool 4chsmu1

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

:) bleh dada :) :) bleh

;) greengrin greengrin klapklap klapklap klapklap

Само што нисте навели да ме је Професорица тукла после часова и терала ме на силу да учим тропаре, стихире .... а она као добра ццццццц.

Уааааааааааааааааааа

П.С: Да Вас упозорим има тешку руку, зато идем следеће године на грађанско васпитање  dada

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

hfvguio klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

klapklap hfvguio 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Само што нисте навели да ме је Професорица тукла после часова и терала ме на силу да учим тропаре, стихире .... а она као добра ццццццц.

Уааааааааааааааааааа

П.С: Да Вас упозорим има тешку руку, зато идем следеће године на грађанско васпитање  29dz8zk

Сваровски, рекли смо да је најважније послушање,  bangin .....а онда тропари..... 0516_music  ....а чујем да укидају грађанско образовање..... 0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Видимо се поново!  blessyou  klapklap  klapklap  blessyou

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

:) bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Уааааааааааааааааааа

П.С: Да Вас упозорим има тешку руку, зато идем следеће године на грађанско васпитање  29dz8zk

Сваровски, рекли смо да је најважније послушање,  bangin .....а онда тропари..... 0516_music  ....а чујем да укидају грађанско образовање..... 0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Видимо се поново!  :cheesy2:  :cheesy2:  :cheesy2:  blessyou

Oh no, not  AGAIN  :( Help !!!

:cheesy2:  0102_laugh

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

OMG... WTF???!!!  zru 0110_hahaha ;):drugarstvo:

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

0102_laugh hfvguio smej.gif vidiš kako je Mileva sve naučila  hfvguio 0110_hahaha 0110_hahaha Mileva štreberka, a vazda je i bila ništa nisi promašio  bighugbighug smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...