Mara Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Крај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 U sledećem broju očekujte neočekivano. "MARA U ČELJUSTIMA SEKTE" Hrabra nastavnica veronauke Mara u sukobu sa arhineprijateljima, tajanstvenom SEKTOM. Meda Bi spašava situaciju. Ibrahim menja stranu. Joca Svarovski se povampiruje. Ko je osvetnik Maks? Sve to i još mnogo više u najnovijem broju ... MARE VEROUČITELJKE!!! 0203_cool 4chsmu1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 greengrin greengrin klapklap klapklap klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 bleh dada :) bleh greengrin greengrin klapklap klapklap klapklap Само што нисте навели да ме је Професорица тукла после часова и терала ме на силу да учим тропаре, стихире .... а она као добра ццццццц. Уааааааааааааааааааа П.С: Да Вас упозорим има тешку руку, зато идем следеће године на грађанско васпитање dada http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 hfvguio klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap hfvguio 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Само што нисте навели да ме је Професорица тукла после часова и терала ме на силу да учим тропаре, стихире .... а она као добра ццццццц. Уааааааааааааааааааа П.С: Да Вас упозорим има тешку руку, зато идем следеће године на грађанско васпитање 29dz8zk Сваровски, рекли смо да је најважније послушање, bangin .....а онда тропари..... ....а чујем да укидају грађанско образовање..... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Видимо се поново! blessyou klapklap klapklap blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Само што нисте навели да ме је Професорица тукла после часова и терала ме на силу да учим тропаре, стихире .... а она као добра ццццццц. Уааааааааааааааааааа П.С: Да Вас упозорим има тешку руку, зато идем следеће године на грађанско васпитање 29dz8zk Сваровски, рекли смо да је најважније послушање, bangin .....а онда тропари..... ....а чујем да укидају грађанско образовање..... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Видимо се поново! :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: blessyou Oh no, not AGAIN Help !!! :cheesy2: 0102_laugh http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 OMG... WTF???!!! zru 0110_hahaha Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 тако јаков види побожне сестре slava3 0110_hahaha smej.gif 0110_hahaha 0102_laugh smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 319.gif 0110_hahaha smej.gif greengrin greengrin greengrin greengrin Шта се ложиш на те зелене главе и на ту зелену лобању? bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 тако јаков види побожне сестре 319.gif 0110_hahaha smej.gif greengrin greengrin greengrin greengrin Nisu ovo pobožne sestre bleh .... Ovo su tamo neke obožavateljke 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 0102_laugh hfvguio smej.gif vidiš kako je Mileva sve naučila hfvguio 0110_hahaha 0110_hahaha Mileva štreberka, a vazda je i bila ništa nisi promašio bighugbighug smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Sad će da ispadne da sam hteo nešto da prozivan ženske na forumu, a ja se samo malo hteo našaliti sa VSI bighugbighug hfvguio .... Čuj Mileva štreberka 0110_hahaha .... Merak, ćevap, seven up hfvguio .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 hfvguio bighugbighug Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука