Jump to content

Препоручена порука

On 11. 8. 2020. at 20:57, Smaragdni kamičak рече

Ma neeeee :)))znaš kako Klark Kent dobije samopouzdanje kada se pretvori u Supermena, e tako bih i ja. Taman posla da mi se svidja ovaj užasni, preužasni sa slike. :ani_biggrin:

??? 

Expand  

Dobio je on prilično love za lažno filmsko herojstvo. Ta kombinacija je pravi magnet za žene.

Da se ja pitam, novac bi se davao siromašnima i onima koji rade. Glumcima treba dati samo normalne plate, kakve primaju i ostali zaposleni.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Kamicku, nest`o ti je naslov od teme...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Smaragdni kamičak

"Ptice prave gnezdo"?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 20. 11. 2020. at 19:35, obi-wan рече

@Smaragdni kamičak

"Ptice prave gnezdo"?

Expand  

Svako vidi ono što želi... :smeh1:

• Радостан 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

On 20. 11. 2020. at 20:08, Smaragdni kamičak рече

Svako vidi ono što želi... :smeh1:

Expand  

Znaci naslov je u stvari psiho-test...

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...