Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Videćemo dok još ljudi isproba program .... Nadam se da će ostaviti komentar o učinkovitosti ovog čuda ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Videćemo dok još ljudi isproba program .... Nadam se da će ostaviti komentar o učinkovitosti ovog čuda ...... Слаба вајда,друштво...да не ставих оне таблетице против ових зликоваца,могли би ови комарци за пар минута,као пиране,да ме оглођу до последње кошчице. 0110_hahaha Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Videćemo dok još ljudi isproba program .... Nadam se da će ostaviti komentar o učinkovitosti ovog čuda bliss jeeee ...... Слаба вајда,друштво...да не ставих оне таблетице против ових зликоваца,могли би ови комарци за пар минута,као пиране,да ме оглођу до последње кошчице. bliss jeeee Ma nemoguće bliss jeeee .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Videćemo dok još ljudi isproba program .... Nadam se da će ostaviti komentar o učinkovitosti ovog čuda bliss jeeee ...... Слаба вајда,друштво...да не ставих оне таблетице против ових зликоваца,могли би ови комарци за пар минута,као пиране,да ме оглођу до последње кошчице. bliss jeeeeТо су наши нали кућни пријатељи или летњи турист bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Videćemo dok još ljudi isproba program .... Nadam se da će ostaviti komentar o učinkovitosti ovog čuda bliss jeeee ...... Слаба вајда,друштво...да не ставих оне таблетице против ових зликоваца,могли би ови комарци за пар минута,као пиране,да ме оглођу до последње кошчице. bliss jeeee Ma nemoguće :bla: .... ...и ја се зачудих! bliss jeeee Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 A možda su kod Solomona oni tigrasti bliss jeeee .... Na njih ne deluje ... To će da usavrše sa novom verzijom programa .... Ovi programi deluju samo na one stare, fine, male, domaće komarce i komarice bliss jeeee .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Сад кад комарци виде мој апокалиптични број поруке ( али од позади ) има да прецркну од страха! bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Na žalost, i kod mene se razletili po cijeloj sobi, muholovka je morala da radi, inače gotovi smo. Mora je da je Meda u pravu, da je sve to zbog zvučnika. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 :cheesy2: 0110_hahaha ти баш квариш забаву :cheesy2: ideaих не би ми ништа фалило да сам партибрејкерс 319.gif 0110_hahaha :cheesy2:није ваљда да програм не ради :cheesy2: мора да је због тога што је бесплатан klapklap klapklap klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 U pravu je Medo, u pitanju je shareware - zato program ne radi stadaradim .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 ja ga instalirala, kaze da radi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 A šta kažu komarci? stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 preko dana ih nema, a skoro nikad ni uvece jer imamo komarnike ali sinoc smo se setali pored Dunava, znaci olesili su nas zanima me kako na mob da instaliram ovo softverche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 http://java-phones.com/uncategorized/antignat-anti-mosquito Instaliraš kao i svaki drugi program na telefonu. Prebaciš ovaj .jar fajl što skineš sa sajta na fon u dir gde su ti programi i pokreni instalaciju ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Kupujte domaće stadaradim .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука