Milica Bajic Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 Знам да животиње, када се разболе, инстиктивно прво престану да једу... Има много смисла цела прича, вреди погледати. Реч је о процесу самооздрављења, природно покренутом гладовањем 16ч дневно (ништа ригорозно). Аристарх, Миле Бајшев and Душица је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 Па нису о томе се говри више од године Милице ипостаје хит прича код ендокринолога имунолга,дијабетолога, алерголога, и мислим да се развијају процедуре које ће бити права детоксикација на ћелијском нивоу Аристарх, Milica Bajic and Душица је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 @Миле Бајшев То су лепе вести за мене необавештену Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 43 минута, Milica Bajic рече Реч је о процесу самооздрављења, природно покренутом гладовањем 16ч дневно (ништа ригорозно). НИје ми овде ништа ново. 8 сати је неко просечно спавање. Рецимо да човек устане у 5 ујутро, њему још 8 сати траје тај програм гладовања. И значи завешава тачно у време ручка око 13 сати. Или рецимо избациш вечеру што многи саветују да човек ништа не једе од ручка до доручка. Ја рецимо месо због протеина једем увек, ови сматрају да то треба да се смањи или избаци, па онда човек шта добија? изгуби масу и снагу у мишиће. Најважније за регенерацију и подмлађивање ћелија, је да се увече спава. Јер се тада због недостатка светлости активирају неки хормони и тада се мозак регенерише и ћелије у телу, буквално неки ресет организма. Миле Бајшев and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 1 минут, Аристарх рече Најважније за регенерацију и подмлађивање ћелија, је да се увече спава И ми овако паметни управо то сад радимо Аристарх, Миле Бајшев and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 3 минута, Аристарх рече НИје ми овде ништа ново. 8 сати је неко просечно спавање. Рецимо да човек устане у 5 ујутро, њему још 8 сати траје тај програм гладовања. И значи завешава тачно у време ручка око 13 сати. Или рецимо избациш вечеру што многи саветују да човек ништа не једе од ручка до доручка. Није ни мени, најбоље се и осећам ако доручкујем нешто ситно и имам леп ручак. Само је фрка што нпр. није добро по овом систему ни попити чашу вина увече, мало је хеви за социјални живот да само пијеш воду и фураш мишиће Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 7 минута, Milica Bajic рече И ми овако паметни управо то сад радимо навече се спава. Али дан је скратио у јануар па можемо. 4-5 сати сна за регенерацију је довољно. Али треба 7-8 ипак због других ствари ако човек може... Гледао сам овога пре 5-6 дана на ТВ он по 3 дана може без спавања а ултрамаратонац је и припадник антитерористичких јединица Milica Bajic and Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 @Аристарх сутра ћу да погледам видео Свака му част ако толико не спава а остане нормалан, ја имам кризе идентитета од неспавања. Питају се људи да нисам узјахала погрешну метлу, шта је Аристарх and Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 37 минута, Аристарх рече НИје ми овде ништа ново. 8 сати је неко просечно спавање. Рецимо да човек устане у 5 ујутро, њему још 8 сати траје тај програм гладовања. И значи завешава тачно у време ручка око 13 сати. Или рецимо избациш вечеру што многи саветују да човек ништа не једе од ручка до доручка. Ја рецимо месо због протеина једем увек, ови сматрају да то треба да се смањи или избаци, па онда човек шта добија? изгуби масу и снагу у мишиће. Најважније за регенерацију и подмлађивање ћелија, је да се увече спава. Јер се тада због недостатка светлости активирају неки хормони и тада се мозак регенерише и ћелије у телу, буквално неки ресет организма. Nije to dovoljno , treba bar 24 sata da se pokrene proces,bar koliko sam ja ispratio a mislim da jesam dosta.Ovo oko manjih vremenskih okvira je pre neka priča nekih nutricionista ne fakt od ćelisjkih fizolgoa Аристарх and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 6 минута, Миле Бајшев рече priča nekih nutricionista Могуће сасвим, из таквих извора сам добила овај видео Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 50 минута, Milica Bajic рече Није ни мени, најбоље се и осећам ако доручкујем нешто ситно и имам леп ручак. Само је фрка што нпр. није добро по овом систему ни попити чашу вина увече, мало је хеви за социјални живот да само пијеш воду и фураш мишиће некад сам имао месо, за доручак, ручак и вечеру због протеина. сад покушавам да се пребацим да чешће једем рибу. А на пливање сам некад и пар сати дневно. Тежина ми је по стандарду за висину.. А поједем брзу храну без проблема, алкохол такође. пре 43 минута, Milica Bajic рече @АристархСвака му част ако толико не спава а остане нормалан, ја имам кризе идентитета од неспавања. Питају се људи да нисам узјахала погрешну метлу, шта је Ја не верујем да овај може три дана да издржи без спавања на терену са опремом на задатку, без неких стимуланса, нити би му неко дозволио у служби да не спава три дана бе одласка код психијатра. Можда је он говорио о неким спортским моментима током такмичења неких. свакако да бих волео да упознам негде неког таквог па да ми то објасни како данима не спава а исцрпљује се тренингом... али видим да може и да изгледа здраво. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
بسم الله الرحمن الرحيم Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 2 минута, Аристарх рече некад сам имао месо, за доручак, ручак и вечеру због протеина. сад покушавам да се пребацим да чешће једем рибу. А на пливање сам некад и пар сати дневно. Тежина ми је по стандарду за висину.. А поједем брзу храну без проблема, алкохол такође. Ја не верујем да овај може три дана да издржи без спавања на терену са опремом на задатку, без неких стимуланса, нити би му неко дозволио у служби да не спава три дана бе одласка код психијатра. Можда је он говорио о неким спортским моментима током такмичења неких. свакако да бих волео да упознам негде неког таквог па да ми то објасни, али видим да може и да изгледа здраво. Ramazanski post kod muslimana bih opisao kao ovu autofagiju. Ja sam jednom par dana samo koprivinu vodu pio Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 13 минута, Миле Бајшев рече Nije to dovoljno , treba bar 24 sata da se pokrene proces,bar koliko sam ja ispratio a mislim da jesam dosta.Ovo oko manjih vremenskih okvira je pre neka priča nekih nutricionista ne fakt od ćelisjkih fizolgoa Немам појма ја за то. Знам да има дехидрација пре мечева где се људи данима изгладњују пре борбе да би ушли у неку категорију. А сећам се да код Руса има неких доктора што препоручују гладовање на мешавине неких чајева по пар дана, да би човек оснажио организам... Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 8 минута, Milica Bajic рече Могуће сасвим, из таквих извора сам добила овај видео шта би да постигнеш са неком оваквом програмском исхраном? Миле Бајшев and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
بسم الله الرحمن الرحيم Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 6 минута, Аристарх рече 24 sata 14 sati je sasvim dovoljno, poslušaj nekad Petra Čelika, zna bolje sve pa i hemiju, no ove babe ko Maja Volk i druge. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука