sekastarča Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 А кажете FAITH NO MORE!!! algabacaju 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 оде пола палице на првом минуту клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 ali najjači je bio kad je na exitu reko,dok je devojka dolazila ... we've got a little kolo comin' inače su strava...izbacio bih samo neke sitnice,kao što su tekst i muzika inače,pozdravljam ideju da ovo sviraju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Patton se izgleda ne mijenja.Uvjek je bio ludak možda ponekad pretjerani na sceni ali veliki majstor provoda. hfvguio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 http://www.facebook.com/mikepatton човек има генијалне коментаре, а скоро је поставио сличицу и питање о српској ракији ... скоро 1300 срба је одговорило на зидићу 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Offsrx Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Раније сам их баш слушала. У последње време више слушам џез, тако да заборавих на гомилу група. Синоћ сам гледала наступ, оно баш сам била жељна да пропратим. И шта? Ништа. Каснио им је долазак у Србију, па бар неких15-16 година. Супер је Мајк, супер је бенд, добро се држе, добро раде. Али ето, нисмо могли да гледамо и слушамо све те бендове кад су били на врхунцу славе. Сада нам долазе неке тзв. испушене муштикле. А при том их ја волим. Мада, нисам никад била одушевљена Патоновим понашањима на концертима. Факат, никад их нигде нисам уживо слушала, само знам из новина са ју тјуба и из туђих искустава. Никад ми се није свиђало како се бзвз опходио према техници, обезбеђењу...А синоћ ми је унеким тренуцима било и мало непријатно да гледам, па сам мењала канале. Ипак, свака част што се после три узаступне свирке по Европои, спремио и научио где долази. Знао је и на српском да се обрати, играо и коло. Указао је част. Посебно што је наступ трајао скоро 2 сата, што је за фестивалски наступ, реткост. Сума сумарум, драго ми је што су нас испоштовали и још ми је драже што нисам ишла не Егзит да их гледам. Devojko ne lupaj Sto su ti oni krivi jer smo mi bili u izolaciji pa niko nije mogao da dodje u srbiju od stranih muzicara???? Ja sam bio na njih i - JE***O SU RAZBILI!! Shteta sto ih nisi videla.. Sto se tice Majkovog ponasanja - bilo je bas extra! Da nije se glupirao, mnogi bi se smorili jer malo ko zna njihove pesme, a ovako je bilo stvarno zanimljivo i dobro. Хвала на комплименту "девојко". Имаш пиће 0110_hahahaА друго, најмање ми је Патон и екипа крива што нико није долазио у земљу на концерте. Ишло се и по Будимпешти на свирке. Само сам рекла да ми је свирка била супер, али да ми је драго што нисам потрошила време и новац да их уживо те вечери слушам и гледам. Јер лепо си рекао: "Sto se tice Majkovog ponasanja - bilo je bas extra! Da nije se glupirao, mnogi bi se smorili jer malo ko zna njihove pesme, a ovako je bilo stvarno zanimljivo i dobro.", што значи да публика није била њихов истински фан (а можда баш ни ти, чим ти се понашање допало), јер би се сморили због песама које не знају (!?!). Поставља се питање, већ неколико година, каква је заправо публика на Егзиту? Да ли си ту фанови тих извођача и поштоваоци те врсте музике (за коју се одлуче да одгледају), или су то неретко особе оје су 2 недеље пре тога отишле на Цецу на Ушће или на Секу Алексић у неки клуб? Али да не разводњавам даље, како не бих била проглашена за нацистичког елитисту. Мајк Патон је опасан музичар, Фејти такође (и сад а и раније), концерт на Егзиту је био одличан, какв није био никад до сад (јербо је трајао 2 сата а У НС се на Егзиту то још није десило, ипак је то фестивал), пост продукција задовољавајућа. Генијално су се спремили што се тиче нашег језика и културе, скапирали су срж-ракија и коло. Глупирање типа, јашем технику јер ми се може, пљујем публику јер ми се може, пењем се на кран јер ми се може, исмевам обезбеђење што не зна енглески јер ми се може, и мало и псујем публику јер ми се може-ја не стављам на топ 5 финих понашања уметника. Таман то био 10 пута Мајк Патон, кога доиста ценим. Довиђења и пријатно. Iju! Odbrusi mi i ode Shto se naljuti? NIsam mislio nista lose, samo sto je moj stav dijametralno suprotan tvome. Neko je rekao ovde da mu se ne svidja ime - Faith No More. Ja mislim da to uopste nije relevantno. Moj propali bend se zvao Age'n'Rage, pa sad to se moze skontati kao bes, ovo ono.. Ja nemam problem s time. Cool je sto slusas Dzez. "Istinski fan" mi je kategorija koja deluje prilicno zatvoreno. Ja ih nikad nisam slusao pre ovog exita, ako si na to ciljala. Ja slusam Offspring, i jos dosta grupa, ali sam otvoren za nove stvari, i tako sam skinuo neki best off, pa sam to preslusavao tj. spremio se za koncert, doziveo sjajan nastup uzivo koji je ostavio jos veci utisak, i - sad se moze reci da sam "istinski fan". Jer bash volim da ih slusam. I mislim da preterujes s osudom kako se on ponasao s tehnicarima. Ko ih sisa. Oni su budale, koje nemaju veze s zivotom. Ja bih stvarno bio presrecan da je mene pitao da ga dignem za stejdz dajv, ili da ga nosim na ledjima, jer je on cool lik, "opasan muzicar", i zeza se, a ko ne moze da skapira cool lika - taj je 100% budala i nerelevantan je. Ipak je majk "izvodjac" i on nesto "izvodi". Sto da ne izvede malo pozitivnog glupiranja? Bash je bio kralj. Sto se tice publike - dobro im je i rekao. "Fucking barbarians", jer - i jesu varvari, kada nemaju veze s zivotom, a kamoli s koncertima. "It's not a fucking mistery" Hahahaha valjao sam se kada je to rekao Ja bih bas voleo da cecina publika dodje na exit ili na fnm jer - ce se mozda promeniti njihov muzicki ukus ili prosiriti, te osobe ce napredovati, i bice urbanije, bogatije za 1 iskustvo, tako da se ja i ti tu razlikujemo jer - koliko mi se cini imas nekakav komplex prema toj muzici koju volis, jer kada bi neki lik s splavova poceo da slusa FNM, tebi bi se oni zgadili jel da? Imao sam i ja taj trip, ali sam ga prevazisao jer sam skontao da mi je draze da imam sto vise ljudi koji volu istu stvar ko i ja, nego da ih osudjujem jer su oni "pozeri". Ja bih voleo kada bi sve osobe na ovome svetu bar neki uvid u Rock muziku imali, i kada bi rock bio opet mainstream. Mislim da bi svet bio lepsi i bolje mesto za zivot, makar malo. Cinjenica je da pesme FNM a su generalno nepoznate npr. u odnosu na metallicu ili rhcp ili sta ti ja znam koji bend, pa zato sam rekao da bi se vecina smorili. Koliko je ljudi u publici znalo za stripspeach? Mislim da je i mali broj znao za WE CARE A LOT, koja im je najjachi hit. Aj zdravo Btw. to sto sam rekao Je***o, nisam nikog vredjao, psovao, vec sam hteo docarati dozivljaj pozitivnog utiska. Takodje, koristio sam zvezdica tj "beep"-ovao sam hfvguio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука