SANJA Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Uh, obožavam hobotnicu! To moja mama super pravi...ja sam dalmatinka pa je normalno da je volim. Uh, da mi je sad jedan pipak! 319.gif 0110_hahaha osamucenjel jest da je lepo , slično piletini prstgore Meni više ima ukus hobotnice nego piletine 0110_hahaha(ali, 'ajde...) 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 prvu hobotnicu probao sam u + Hilandaru , nisam znao šta je u pitanju pa sam kasnije saznao , a posle sam klopao baš u Dalmaciji - + Krka ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 prvu hobotnicu probao sam u + Hilandaru , nisam znao šta je u pitanju pa sam kasnije saznao , a posle sam klopao baš u Dalmaciji - + Krka ekstra Manastir kod Kistanja, moje rodno mesto. ekstra Siguno si je jeo kao krompir salatu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 da tamo , klopao sam hobotnicu pečenu na krompiru - fantastično je ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 pa sve je to na vodi , možeš onako sveže da pojedeš odmah iz vode ekstra Ne, ne, ne eksperimentisem .... ekstra Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 da tamo , klopao sam hobotnicu pečenu na krompiru - fantastično je ekstra Moj muž nikad nije hteo da je proba. Kaže da mu se gadi a nema pojma koliko je ukusna. U stvari, od silnog krompira i ne primetiš da je hobotnica unutra. ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 da tamo , klopao sam hobotnicu pečenu na krompiru - fantastično je ekstra Moj muž nikad nije hteo da je proba. Kaže da mu se gadi a nema pojma koliko je ukusna. U stvari, od silnog krompira i ne primetiš da je hobotnica unutra. 0442_feel mislim da bih mogao svakog dana da ih tamanišem - za doručak , ručak , večeru i po koju užinu ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Hobotnoizelico!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Hobotnoizelico!!! dada ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Hobotnoizelico!!! klapklap .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 jadne hobotnice i zablji batacici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 замислите да вас неко позове на вечеру и каже да ће да прави нешто специјално за вас. и ви дођете и ти људи се потрошили, потрудили и спремили вам - хоботницу! јел би јели, зашто би јели, извинили се и тражили нешто друго или нешто четврто? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Moj odgovor se unapred zna tuzansmajli8904 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 А ако је нека овако,..., страшна...из великих дубина...? Мени је нешто жао, много је лепа...и страшна... trening... јела бих је једино ако је питање опстанка...не из разлога да само пробам да је једем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука