Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 osamucen 0110_hahaha 0110_hahaha Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 ja cu ovo da jedem tek ako ne budem imao sta da jedem, a opet tu je i sungayzing, tako da, neka hvala 0110_hahaha eve ti jedan osamucen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 ko ti je taj? ekstra Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Njet, nisam probala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 ko ti je taj? ekstra pa ja sam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Njet, nisam probala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 lol 1000000001010 ne bi zabu ni za soma namamcio, ja to mogu samo da slikam klapklap Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 1000000001010 klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Грозно Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Грозно 0102_laughси пробала? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2011 0442_feel slava3 leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 lol :229229229: ne bi zabu ni za soma namamcio, ja to mogu samo da slikam :229229229: znaci njam njam :229229229: :229229229: :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 hehe, nije bas tako lako, odma njam njam, ne pripremaj tavicu dok je zabica na kamencicu! prstgore ovu sam jedva uvatio na dve fotke, jer je skakutala suludo brzo i kibnula klapklap Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2011 dada ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 ahhaahahahahahaha facenew22222222 smej.gif Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука