Jump to content

Први васељенски сабор- online предавање!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Предлажемо наши пријатељима који редовно прате предавања да увек са собом имају једну свеску А4 формата где могу да запишу наслов предавања, предаваче, датум и све занимљиве и корисне ствари које чују у току предавања.  pravopop

Тако да на крају могу имати једну целу свеску као сведочанство нашег заједничког дружења са ове мале а ипак корисне виртуелне веронауке. Подсећамо да си наши предавачи проверени и добри вероучитељи, теолози, постдипломци...... nasznak

У оваквој свесци, такође, могу записивати и сва питања која се јаве неколико дана пре предавања и на предавању иста да поставе.... 89898989898989

Подели на овим сајтовима

• Одговори 30
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Предлажемо наши пријатељима који редовно прате предавања да увек са собом имају једну свеску А4 формата где могу да запишу наслов предавања, предаваче, датум и све занимљиве и корисне ствари које чују у току предавања.  pravopop

Тако да на крају могу имати једну целу свеску као сведочанство нашег заједничког дружења са ове мале а ипак корисне виртуелне веронауке. Подсећамо да си наши предавачи проверени и добри вероучитељи, теолози, постдипломци...... nasznak

У оваквој свесци, такође, могу записивати и сва питања која се јаве неколико дана пре предавања и на предавању иста да поставе.... 89898989898989

A што А4, уопште није практична, боље да буде А5, па и тврди повез од 100 листа!!! 89898989898989

apel.png

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Предлажемо наши пријатељима који редовно прате предавања да увек са собом имају једну свеску А4 формата где могу да запишу наслов предавања, предаваче, датум и све занимљиве и корисне ствари које чују у току предавања.  t1007

A што А4, уопште није практична, боље да буде А5, па и тврди повез од 100 листа!!! 89898989898989

Ја сам рекао онако произвољно, мени овај формат највише одговара.... crvenilo

Подели на овим сајтовима

У бре и ја би ово да послушам ако сме?

Да ли смо негде рекли да се не сме?

4chsmu1 0110_hahaha gringrin

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Извинте, како да заузмем место?

Мораш да инсталираш TeamSpeak3 са линка који смо поставили на врху ове теме, па да будеш online негде око 19:00, да би све подесила и заузела место. Нажалост, само 40 људи могу да буду online, али ћемо да повећамо капацитете временом.

Подели на овим сајтовима

Извинте, како да заузмем место?

Мораш да инсталираш TeamSpeak3 са линка који смо поставили на врху ове теме, па да будеш online негде око 19:00, да би све подесила и заузела место. Нажалост, само 40 људи могу да буду online, али ћемо да повећамо капацитете временом.

Све сам подесила - то ми је било јасно, него ме бунило само како да уђем у 40 одабраних.....

Сад знам како.....Послужићу се искуством српских пензионера!!! joooj.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' />

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Баш тако... порани још у 7 ујутру и џеџи на програму :)

Задњи пут је било 4 слободна места. Значи, само је ствар да се дође на време, пошто смо шифру поставили на јавно. Ускоро ћемо повећати капацитете, бар на 100-ак људи.

Подели на овим сајтовима

Ко се није укључио на предавање, управо почиње...

Mало закаснио  8086.gif

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Стигао сам и ја мало касније....  0205_whistling

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...