Jump to content

Бисерко: Декларацију о Сребреници у уџбенике

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ајд,спустите мало лопту,важи?

или затворите тему...ово је бламирајуће...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

А зашто ти ништавило, схваташ ову расправу као твој обрачун са

осталим учесницима у теми.

Овде има и твојих колега , можда коју генерацију пре ил после тебе.

Па ако не можеш са другима, ваљда са колегама можеш мирно да

комуницираш.

Него синовац много се усплахириш, а нема потребе.А и пост је.

А онај задњи пасус ни књижевно ни хришћански, није баш.

Јел ти тако завршаваш све своје проблеме и неспоразуме?

Побегнеш од аргумената и питања у дељење савета о осећањима?

И то је све?

Мислио сам да си много озбиљнији, али ето некада ни године нису довољне ... ти си добар пример за то, нажалост.

Бежање од аргумената, којих, где?

Озбиљност, кажеш.

Треба ли да те подсећам на један неопрезан корак који те за извесно време одвојио од форума.

Мислио сам да си се постидео и да си због тога избегавао форум, али изгледа  да нисам био у праву.

Знам шта сам написао тада и лепо сам објаснио шта сам мислио, дакле нисам имао чега да се стидим већ нисам имао интернет тих дана :huh:

А ти си  Сербон, једна побегуља и стрина! ( шалим се!!! )

И, ако овако наставиш, наљутићеш Соломон Кане-а 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

....................................................

У Сребреници је био геноцид и њега су починили неки припадници Српског народа и то треба да се забележи за вјеки вјеков!

Тачка.

........................................

Јел ти то рекао неко ко је посматрао, или си ти то тако закључио из обиља информација које си

изанализирао?

Подели на овим сајтовима

Ništavilo - definiši reč genocid, da vidim prvo da li uopšte razumš o čemu se tu radi..?

Onda kroz tu definiciju pogledaj naše i njihove žrtve i mislim da će ti onda biti jasnije....

@Stefan Mislio sam medijski da se ne spominju žrtve, a ne u Crkvi u Liturgiji ....

Чико, написао сам горе да се слажем са тобом ... мој ћале је ружна реч био горе ДВЕ године, матори, еееејјјј ... шта ми сад паметујеш ту, шта је поента???шта хоћеш да ти кажем??? ЈЕЛ ТИ ДОВОЉНО ШТО МОЈ ЋАЛЕ, ружна реч ЋАЛЕ РАТНИК СРБИН ПАТРИОТА КАЖЕ ДА ЈЕ БИЛО ГЕНОЦИДА НА ОБЕ СТРАНЕ ..А??? ... где сам рекао да није било и наших жртава, ај нађи леба ти! реци шта још треба да кажем да те задовољим, матори?

У Сребреници је био геноцид и њега су починили неки припадници Српског народа и то треба да се забележи за вјеки вјеков!

Тачка.

Јел ти то рекао неко ко је посматрао, или си ти то тако закључио из обиља информација које си

изанализирао?

Хм ... па написао сам горе да ми је тата био у рату ... закључи сам ... јел си ти био некад у рату, чика Сербоне Озбиљни?

A kada budeš razmišljao o genocidu, imaj na umu ono što sam napisao.... Kod nas pobijeni deca, žene, starci, čitave porodice, a kod njih samo vojnici u uniformi sa oružjem.....

Извини, али лажеш! ... ниси само ти био тамо, матори! има и других прича и сведочења ... рецимо мог ћалета ...

мало сам средио пост.

молим те да су ЈАКО суздржиш убудуће од оваквих излива нежности према осталој браћи и генерално на форуму, јер нећемо толерисати.

Меда.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

U Srebrenici se desio ratni zlocin kao i pre toga u Bratuncu i neka GOSPOD svim zrtvama da Rajsko nasledje a porodicam snagu i utehu !   Nemoze se ledjima ici u Buducnost ! Istorija ljudskog roda je dinamicna sa mnogim crnim ali i lepim dogadjajima ! Nesme se posmatrati stvar samo iz jednog ugla (srpskog,hrvatskog,bosnjackog) nego se mora sagledati cela istorija jugoslovenskih naroda ! Ako pricamo Istinu i jedni druge pogledamo u oci ima nade za Jugoslaviju i za bolju buducnost nase dece ! Velicanje i aboliranje nekog za neko ratno nedelo samo zato sto je pripadnik nekog naroda je van pameti ! Srbija mora da se suoci sa svime iz prosloti da bi sutra bili pametniji !

Zasto nije bilo dopustenje Bozije da pobedimo u ovim ratovima ? Ja mislim da BOG zna sta radi i da sve ovo moze da bude nauk nasim potomcima da vise nikad BRAT NA BRATA NE DIGNE RUKU !

Подели на овим сајтовима

Ескобар је јако лепо написао, одлично! То је то!

( џабе кад је не знам да се изражавам ... ми са југа смо неписмени и компликовани, макар ја )

Вероватно један од озбиљнијих радова на нету, на тему Сребренице

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=44&t=8785

Читам.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Dok god ima ljudi koji pricaju neke epske pricice a ocigledno da nemaju m.da da se suoce sa samim sobom i da pokusaju da malo razmisle o svemu iz ove zemlje treba da se bezi glavom bez obzira !

Od jedne relativno sredjene Jugoslavije danas imamo unesrecenu Srbiju ,BiH,Hrvatsku i svakodnevne strajkove i ubistva ! Da li mi pa i nasi politicari uopste misle na decu !

Zbog glupe i jadne politike imamo i dan danas uzaludno gubljenje zivota kao sto je zadnji slucaj u Kosovskoj Mitrovici !!

Zar Patrijar Arsenije Carnojevic nije vodio ljude u Seobu i u bolje sutra a nije im pricao floskule Kosovo je Srbija e takvih naprednih ljudi na fali

Подели на овим сајтовима

Ništavilo - definiši reč genocid, da vidim prvo da li uopšte razumš o čemu se tu radi..?

Onda kroz tu definiciju pogledaj naše i njihove žrtve i mislim da će ti onda biti jasnije....

@Stefan Mislio sam medijski da se ne spominju žrtve, a ne u Crkvi u Liturgiji ....

Чико, написао сам горе да се слажем са тобом ... мој ћале је ружна реч био горе ДВЕ године, матори, еееејјјј ... шта ми сад паметујеш ту, шта је поента???шта хоћеш да ти кажем??? ЈЕЛ ТИ ДОВОЉНО ШТО МОЈ ЋАЛЕ, ружна реч ЋАЛЕ РАТНИК СРБИН ПАТРИОТА КАЖЕ ДА ЈЕ БИЛО ГЕНОЦИДА НА ОБЕ СТРАНЕ ..А??? ... где сам рекао да није било и наших жртава, ај нађи леба ти! реци шта још треба да кажем да те задовољим, матори?

Тачка.

изанализирао?

Хм ... па написао сам горе да ми је тата био у рату ... закључи сам ... јел си ти био некад у рату, чика Сербоне Озбиљни?

A kada budeš razmišljao o genocidu, imaj na umu ono što sam napisao.... Kod nas pobijeni deca, žene, starci, čitave porodice, a kod njih samo vojnici u uniformi sa oružjem.....

Извини, али лажеш! ... ниси само ти био тамо, матори! има и других прича и сведочења ... рецимо мог ћалета ...

мало сам средио пост.

молим те да су ЈАКО суздржиш убудуће од оваквих излива нежности према осталој браћи и генерално на форуму, јер нећемо толерисати.

Меда.

Prvi put brate pričam sa tobom i posle par razmenjenih rečenica dobijam ovo:

Čiko

ружна реч u pravu

Pametuješ

ружна реч ćale

Matori

Lažeš

Ja te ne znam. Sam kažeš da si mlad. Gde je tvoje strpljenje? Čemu uvrede? Misliš da tako možeš nekom nešto da dokažeš? Žao mi je Ništavilo, na kraju moram da zaključim, ali brate fulio si profesiju.... Ne verujem da je Božija nauka za tebe.....?

Živ ti meni bio i zdrav....

Подели на овим сајтовима

Јакове, потресо сам се због твог савета ... хвала ти што си ми пренео шта Бог мисли о мени ... ово је чудо! joooj

Него, ниси ми одговорио на питање? ( мада знао сам да и нећеш ... немаш шта ни да кажеш, јер свима је јасно колико је сати ... )

И лажеш! То да су убијени муслимани били само војници. И сам знаш да лажеш!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Problem je sto vecina shvata BOGA kao Vrhovnog Sudiju koji presudjuje u ljudskim ratovima a ne kao BOGA DINAMICNOG STVARAOCA I TVORCA SVEGA ZIVOG !  Kaze o Justin Savinski "ako neko umre pa za njim placu svaki dan to je bolesno ,nego stani oplaci odtuguj pa nastavi zivot dalje " ! Posvadjaju se i rodjena braca pa cak i krv padne a kamoli dva naroda al to ne znaci da treba da se mrzimo ceo zivot jer svaka joooj ima kraj ako za to postoji dobre volje !

Подели на овим сајтовима

Јакове, потресо сам се због твог савета ... хвала ти што си ми пренео шта Бог мисли о мени ... ово је чудо! joooj

Него, ниси ми одговорио на питање? ( мада знао сам да и нећеш ... немаш шта ни да кажеш, јер свима је јасно колико је сати ... )

Opet psovanje...

Подели на овим сајтовима

Opet psovanje...

Ма ти чико лажеш, а неко ко тако ноторно и безобзирно лаже није компетентан да саветује друге.

Лако је теби да будеш паметан преко форума и пискарања и да се немој употребљавати ову реч,важи? да си велики Србин ...и да делиш савете ко је за шта ... ако сам ја погрешио професију, ти си матори погрешио Бога ( не знам да ли си чуо да Света Тројица није Масакр Бог? ) ... о чему ти говориш?

Јел су и ова деца носила униформе и пушке:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...