ViktorijaV Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 14:49, Natasa. рече Niko nije rekao da tako ne treba da bude...samo malo više razuma ķad se ljudi uzimaju. Expand Razum i osećajnost.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 13:41, Natasa. рече Brak iz ljubavi je za sirotinju. Expand Onda volim što sam se udala siromašna. Kad se svađamo, uvek možemo da se podsetimo da smo se uzeli iz ljubavi. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 14:05, ronin рече Provodadžisanje Expand ...a pre toga? Da li se u Kani venčaše iz ljubavi ili....? Eh, da mi je znati? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Ja mislim da se ljubav desi i sad do nas je šta ćemo dalje, ali generalno ljubav ne bira... Sanja Т. and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 14:46, Natasa. рече Nije. Možda su ti pričali, ali dok ne iskusiš nemoj da se praviš pametna. Je l imaš dete? Ako nemaš, prestani da pametuješ. Nijedna tvrdnja ti nije tačna i postoje varijacije na temu.Šta ako nemaš mleka? Šta ako dobiješ mastitis? Šta ako je prvo u familiji pa moraš sve da kupuješ od kreveca do odećice? Šta ako nemaš od koga da uzmeš? Jednostsvno ljudi ne čuvaju...nemaju dovoljno. Gde je za pampers, D vitamin, osnovna apoteka....Lako ćeš da primaš poklone, ali to je dobra volja ljudi da ti daju, vas dvoje morate da imate, a ostalo šta uleti. Expand Imam ja troje...za sad. I tako sam ih odnegovala. Davali meni,davala ja drugima. Nataša, postoje i dobri ljudi, prijatelji....Prosto se pitam u kakvom si ti to svetu odrasla? Naravno da čovek teži da stekne.Obično i stekne. Nego preteruješ. Nije baš tako sve crno kao što predstavljaš. Trud i tad mora da postoji, al ( da ne psujem) sve kad ljubavi nema . ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 14:55, ViktorijaV рече ljubav ne bira Expand pogodi te kao plimski talas Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 14:54, Сања Т. рече ...a pre toga? Da li se u Kani venčaše iz ljubavi ili....? Eh, da mi je znati? Expand prvi brakovi sklapani pre više od 5000 godina u Mesopotamiji, a zarad očuvanja moći i prestiža – kraljevi su se ženili ćerkama drugih moćnika sa ciljem sklapanja saveza, očuvanja mira... „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 15:09, ronin рече pogodi te kao plimski talas Expand Sa okeana ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 15:10, ronin рече prvi brakovi sklapani pre više od 5000 godina u Mesopotamiji, a zarad očuvanja moći i prestiža – kraljevi su se ženili ćerkama drugih moćnika sa ciljem sklapanja saveza, očuvanja mira... Expand ok, hvala na podsećanju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Uglavnom, svih kombinacija svuda ima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 15:13, Сања Т. рече ok, hvala na podsećanju Expand nema na cemu Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 15:11, ViktorijaV рече Sa okeana Expand ako ne znas da plivas, onda SOS „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Sad se sjetih oko davanja garderobe...drugarica dobila bebu i more kesa sa stvarima, ne moras nista da kupis od rodbine...na kraju se ispostavilo da osim par benkica nista nije mogla da iskoristi, tako da je morala sve da kupi. Ima raznih slucajeva. Ne vjerujem da se Natasa nije udala iz ljubavi, ali samo malo racionalnije posmatra stvari. Al ima tu dosta istine. A i ako cete hriscanski posmatrati ljubav se dogodi tek u braku, ono napocetku je zaljubljenost il sta vec.... ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 14:59, Сања Т. рече Davali meni,davala ja drugima Expand Davali meni, davala i ja. Davali u prvih par meseci, nisam ni tražila, posle mi bilo lepo da mu kupim nešto novo. Postoje varijacije, npr. da je prvo posle dužeg vremena, da ljudi ne čuvaju, jednostavno moraš da imaš. Drugo, deca rastu, neće ti davati zauvek. Daće za bebu, ali za (pred)školarca se kupuje ili nasleđuje od brata/sestre. Nemam nikog ko bi me skroz opremio za svako godišnje doba. Ne zato što ljudi neće, već razdelili ili ne čuvaju jer nemaju gde. Ni ja neću čuvati u nedogled. Pa neću valjda da zivkam naokolo, e je l imaš sad za zimu da mu daš celokupnu opremu taj i taj broj. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 15:33, Natasa. рече Davali meni, davala i ja. Davali u prvih par meseci, nisam ni tražila, posle mi bilo lepo da mu kupim nešto novo. Postoje varijacije, npr. da je prvo posle dužeg vremena, da ljudi ne čuvaju, jednostavno moraš da imaš. Drugo, deca rastu, neće ti davati zauvek. Daće za bebu, ali za (pred)školarca se kupuje ili nasleđuje od brata/sestre. Nemam nikog ko bi me skroz opremio za svako godišnje doba. Ne zato što ljudi neće, već razdelili ili ne čuvaju jer nemaju gde. Ni ja neću čuvati u nedogled. Pa neću valjda da zivkam naokolo, e je l imaš sad za zimu da mu daš celokupnu opremu taj i taj broj. Expand Nato ti si lik!!! Opusti se malo, malo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука