Jump to content

Спонзоруше

Оцени ову тему

sanja84

Препоручена порука

On 17. 11. 2019. at 14:46, Natasa. рече

Nije. Možda su ti pričali, ali dok ne iskusiš nemoj da se praviš pametna. Je l imaš dete? Ako nemaš, prestani da pametuješ. Nijedna tvrdnja ti nije tačna i postoje varijacije na temu.Šta ako nemaš mleka? Šta ako dobiješ mastitis? Šta ako je prvo u familiji pa moraš sve da kupuješ od kreveca do odećice? Šta ako nemaš od koga da uzmeš? Jednostsvno ljudi ne čuvaju...nemaju dovoljno. Gde je za pampers, D vitamin, osnovna apoteka....Lako ćeš da primaš poklone, ali to je dobra volja ljudi da ti daju, vas dvoje morate da imate, a ostalo šta uleti.

Expand  

Imam ja troje...za sad. I tako sam ih odnegovala. Davali meni,davala ja drugima. Nataša, postoje i dobri ljudi, prijatelji....Prosto se pitam u kakvom si ti to svetu odrasla? 

Naravno da čovek teži da stekne.Obično i stekne.

Nego preteruješ. Nije baš tako sve crno kao što predstavljaš. 

Trud i tad mora da postoji, al  ( da ne psujem) sve kad ljubavi nema .

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 14:55, ViktorijaV рече

ljubav ne bira

Expand  

pogodi te kao plimski talas:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 14:54, Сања Т. рече

...a pre toga? Da li se u Kani venčaše iz ljubavi ili....? Eh, da mi je znati?

Expand  

prvi brakovi sklapani pre više od 5000 godina u Mesopotamiji, a zarad očuvanja moći i prestiža – kraljevi su se ženili ćerkama drugih moćnika sa ciljem sklapanja saveza, očuvanja mira... 

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 15:10, ronin рече

prvi brakovi sklapani pre više od 5000 godina u Mesopotamiji, a zarad očuvanja moći i prestiža – kraljevi su se ženili ćerkama drugih moćnika sa ciljem sklapanja saveza, očuvanja mira... 

Expand  

ok, hvala na podsećanju

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 15:13, Сања Т. рече

ok, hvala na podsećanju

Expand  

nema na cemu:smeh1:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 15:11, ViktorijaV рече

Sa okeana:D

Expand  

ako ne znas da plivas, onda SOS:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Sad se sjetih oko davanja garderobe...drugarica dobila bebu i more kesa sa stvarima, ne moras nista da kupis od rodbine...na kraju se ispostavilo da osim par benkica nista nije mogla da iskoristi, tako da je morala sve da kupi. 

Ima raznih slucajeva. Ne vjerujem da se Natasa nije udala iz ljubavi, ali samo malo racionalnije posmatra stvari. Al ima tu dosta istine. 

A i ako cete hriscanski posmatrati ljubav se dogodi tek u braku, ono napocetku je zaljubljenost il sta vec....:D

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 14:59, Сања Т. рече

Davali meni,davala ja drugima

Expand  

Davali meni, davala i ja. Davali u prvih par meseci, nisam ni tražila, posle mi bilo lepo da mu kupim nešto novo. Postoje varijacije, npr. da je prvo posle dužeg vremena, da ljudi ne čuvaju, jednostavno moraš da imaš. Drugo, deca rastu, neće ti davati zauvek. Daće za bebu, ali za (pred)školarca se kupuje ili nasleđuje od brata/sestre. Nemam nikog ko bi me skroz opremio za svako godišnje doba. Ne zato što ljudi neće, već razdelili ili ne čuvaju jer nemaju gde. Ni ja neću čuvati u nedogled. Pa neću valjda da zivkam naokolo, e je l imaš sad za zimu da mu daš celokupnu opremu taj i taj broj. 

Подели на овим сајтовима

On 17. 11. 2019. at 15:33, Natasa. рече

Davali meni, davala i ja. Davali u prvih par meseci, nisam ni tražila, posle mi bilo lepo da mu kupim nešto novo. Postoje varijacije, npr. da je prvo posle dužeg vremena, da ljudi ne čuvaju, jednostavno moraš da imaš. Drugo, deca rastu, neće ti davati zauvek. Daće za bebu, ali za (pred)školarca se kupuje ili nasleđuje od brata/sestre. Nemam nikog ko bi me skroz opremio za svako godišnje doba. Ne zato što ljudi neće, već razdelili ili ne čuvaju jer nemaju gde. Ni ja neću čuvati u nedogled. Pa neću valjda da zivkam naokolo, e je l imaš sad za zimu da mu daš celokupnu opremu taj i taj broj. 

Expand  

Nato ti si lik!!!:dobro: Opusti se malo, malo...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...