Mиљан Танић Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Опет како на ком форуму. Свугдје се људи по мало претварају па и у виртуелном животу. Не мислим да је форум изузет од тога јер није ствар у мјесту било оно виртуелно или стварно, ствар је у људима и начину на који се они желе приказати другима. Ja se ne pretvaram nigde :0104cheesy: Isti sam online i uživo, podjednako isto grešim. 4chsmu1 Oni koji me znaju uživo znaju da je tako. :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 naravno da ih ima s.o.s. pogledaj samo nasa imena i to ti sve govori 29dz8zk Ево гледам своје име и ништа ми не говори. s.o.s. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Опет како на ком форуму. Свугдје се људи по мало претварају па и у виртуелном животу. Не мислим да је форум изузет од тога јер није ствар у мјесту било оно виртуелно или стварно, ствар је у људима и начину на који се они желе приказати другима. Ja se ne pretvaram nigde s.o.s. Isti sam online i uživo, podjednako isto grešim. 29dz8zk s.o.s. Oni koji me znaju uživo znaju da je tako. s.o.s. Хвала Богу да је тако али генерално су ствари другачије па људи на виртуелним мјестима добију неки виши степен "слободе" који не знају искористити на најбољи начин s.o.s. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Uvek je stvar u ljudima dada .... ... i njihovom odnosu prema životu (u ovom slučaju virtuelnom) ..... Da, bas i ja tako mislim... hvala.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Clan sam jednog foruma katolickog...vise godina..Kada nas netko cita,a ma sve najbolje...Onda zapuse neki cudan vjetar...i srusi sve nase kuce sagradjena na pijesku...i nastane tajac...a najcesce,bas zbog ISTINE...zapuse..i obara. Ovdje na ovom forumu mi je slicno. vidim kako ljudi dosta brzo iznose neke stvari kada su drugi u pitanju..a da nije prije provjerio... I evo,moj proble...Dodjose dva brata s jednog foruma..da nas posjete,i upustise se u dijalog.... Jedan-prvi je napisao nesto,sto sam smatrala da je ispravno i tako... dada dodje drugi brat,i pobija sve to da to nije tako... 0102_laugh.. Kako sada dalje...da samo promatramo dalje,da sutimo...ili se umjesati...u dijalog..,a nisam sa znanjem na toj razini...?A,ocito da se njih dvojica ne slazu po pitanju o cemu pisu..znaci jedan ne govori cijelu istinu od njih...? Nadamo se ,da ce oni to nama objasniti..ali nema odgovora...? Sta bi vi u takvoj situaciji ucinili? hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 naravno da ih ima dada pogledaj samo nasa imena i to ti sve govori gringrin Petrija, e to je meni vrlo interesantno zapažanje. Ako smo Pravoslavni, i priznajemo jednu Svetu, Sabornu i Apostolsku Crkvu, zbog čega 96 odsto na ŽRU nije pod pravim imenom? Lično, nemam ništa protiv, samo "inkognito" delovanje mi više sliči "revniteljima" 0203_cool 4chsmu1има и то предности, али не треба човек да остане инкогнито кад види да му неко неће претити због његовог слободно израженог мишљења ...има нас доста који имамо дугде, рецимо на фејсу, профиле, па се и знамо поименце. у међувремену су неки постали и транспарентни клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 naravno da ih ima 4chsmu1 pogledaj samo nasa imena i to ti sve govori gringrin Ево гледам своје име и ништа ми не говори. 0203_cool па кад ти је то крштено име :) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 што се тиче чукања на форуму или причања у животу, ја ту не правим разлику ... можда што ја не желим да живим паралелан живот. хм, ЦЕЛА истина, ко ће је знати ... ми ионако све што пишемо овде је наше мишљење или тумачење нечије, мање или више тачно. промашаји илити греси настају кад то схватимо лично, примимо к срцу или изгубимо стрпљење или смирење због тога. сви остали случајеви су под изговором незнања и/или сујете. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Mislim da ime samo po sebi , nikada ne moze biti grijeh ... Ono je izabrano , cak i virtualnom svjetu ime ..je pravo. Ali , ako se pozabavite vidjeti cete, kakvo znacenje ima vase ime , ono cesto odkriva covjeka tko je ... Nesto drugo... Evo recimo , ja sam u pocetku bila izabrala neki Avtar sa svjetsikim religijama , nisam isla na to .. da moze nekome da pripada .. No jedan brat ovdje je rekao da pripada New.age ... ja sam ga maknula odmah i dala se u trazenje , da vidim kome zaista pripada .. Medjutim ja jos uvjek trazim , i vidim da ga koriste za religijski ekumenizam u svijtu ,ne New age.. Mislim da nije vrijedno pricati o ovome , ali je slicnost u nekim drugim stvarima itekako vazna ... Mladi narastaj sjedi pred kompom , i preko njega komunicira , stice znanje i rast u tome ... Ne moze biti svejedno starijima , i onima koji znaju da nije tako a da ga ne upute na pravo , ili isprave ... e ,sada je na nama da li smo spremni i zelimo se upustiti u to.. Jer ono sto pisemo ,svaka rijec je poslana u svjet.. Netko ce na nasim rijecima donesti neku odluku,da je tako...Iz tih razgola smatram,da se ljudi moraju vise odazvati provjeravanju istine,prije nogo li sta napisu..I kada napise,a nisu znali,netko ih ispravi ..to je za mene pravo...Jer svi volimo istinu...koju zelimo dati nasoj djeci za primjer...i ostaviti u nasljedstvo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 једно је одговорност, али нисам мишљења да можемо примити грех за туђе радње чак и кад су на нивоу хотимичног, а поготово на нивоу нехотимичног. свако одговара за своје. ајде овако да ти поставим ствар: ко си ти? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Hm..ајде овако да ти поставим ствар: ко си ти? Ako pocen da opisujem sebe,sigurno necu uspjeti opisati sebe,onakvu kakvu me ti vidis.. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Лично мним нешто да постоји одговорност за оно што шкрабамо овдена на нету. Ето рецимо одем на неки вехабијски сајт случајно и видим неке небулозе које они тамо написаше и сад ће тешко неко да ме разувери да муслимани нису такови. http://www.putvjernika.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Hm..ајде овако да ти поставим ствар: ко си ти? Ako pocen da opisujem sebe,sigurno necu uspjeti opisati sebe,onakvu kakvu me ti vidis.. није поента како те ја видим ...поенту ћемо достићи кад кренеш да одговориш 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Hm..ајде овако да ти поставим ствар: ко си ти? Ako pocen da opisujem sebe,sigurno necu uspjeti opisati sebe,onakvu kakvu me ti vidis.. није поента како те ја видим ...поенту ћемо достићи кад кренеш да одговориш 0202_238 Vrlo rado bi odgovorila,ali mi nije savim jasno pitanje ..s obzirom na nalov teme..Mozes da mi postavis podpitanje,sta bi trebala da odgovorim...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Лично мним нешто да постоји одговорност за оно што шкрабамо овдена на нету. Ето рецимо одем на неки вехабијски сајт случајно и видим неке небулозе које они тамо написаше и сад ће тешко неко да ме разувери да муслимани нису такови. http://www.putvjernika.com/ Uh,na ovakvu stranicu jos nikada nisam naisla.. I to je to sto mislim,zar je zaista danas nuzno tako pisati i tako se predstavljati u svjetu...Pa tu se samo vidi mrznja i lazi..tu nema vjere i ljubavi,a ni istine... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука