Дарко Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Smenjena sekretarka za kulturu: Lagala da ima diplomu! Imam diplomu, al' srednje škole : Nadica Momirov Vlada Srbije razrešila je danas državnu sekretarku u Ministarstvu kulture Nadicu Momirov, rečeno je Tanjugu u vladinoj Kancelariji za medije. Razrešenje Nadice Momirov iniciralo je rukovodstvo G17 plus zbog iznošenja netačnih podataka o stručnoj spremni, saopštila je ranije ta stranka. Inicijativa za njeno razrešenje rukovodstvo G17 plus je pokrenulo nakon što je nedvosmisleno utvrđeno da je ona u više navrata iznosila netačne podatke o svojoj stručnoj spremni. Naime, dosadašnja državna sekretarka za kulturu zavšila je samo srednju školu. Navedeno je i da će o njenom budućem statusu u stranci odlučivati disciplinska komisija. Odlučeno je i da svi prikupljeni materijali u kojima je Momirov, koja je član Predsedništva G17 plus, iznela različite podatke o stručnoj spremi i radnom angažmanu, budu podneti i stranačkoj disciplinskoj komisiji koja će odlučiti o njenom daljem statusu u stranci. "G17 plus ovakav način lažnog predstavljanja i obmanjivanja, kako javnosti, tako i kolega, smatra nedopustivim", istaknuto je u saopštenju. Podsetimo, u biografiji Nadice Momirov na zvaničnom sajtu Ministarstva kulture dve godine stoji laž da je "diplomirani stručnjak u oblasti biologije i socijalne integracije" Univerziteta u Norveškoj i da je šest godina predavala norveški jezik na subotičkom "Mond koledžu". Preuzeto sa: http://www.vesti-online.com/Scena/Kultura/64863/Smenjena-sekretarka-za-kulturu-Lagala-da-ima-diplomu Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Ne čudi me što je brat Darko (inače administrator za Sekte) objavio ovu vest, zbog toga što vidim da deo državnog aparata upravo sektaškim metodama dovodi ljude u najviše državne resore - "stranačka knjižica, pa ti verujemo na reč, a to što "diploma" Srednje škole nije diploma nego svedočanstvo - nikom ništa, naši smo" 0203_cool s.o.s. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Nekako sam uvek znao da će ta stranka G17+ izaći na put istine i pravde 0203_cool ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 "Монд" колеџ .. 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Мада не видим разлог ни да има диплому... јер погледај те министра за просторно планирање Дулића па он је лекар (мислим да је ренгенолог) па шта је тај на медицинском факултету научио о простору? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Cini mi se nemogucim da neko provede tolike godine u politici lazuci druge o svojoj strucnoj spremi, a jos cudnije mi je to da je niko do sada nije proveravao... 89898989898989 Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Cini mi se nemogucim da neko provede tolike godine u politici lazuci druge o svojoj strucnoj spremi, a jos cudnije mi je to da je niko do sada nije proveravao... 89898989898989 У држави где је све могуће десило се немогуће!!! stadaradim ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Verujte mi da me ti ljudi - političari ništa ne čude.... čudi me narod koji za njih glasa .... Baš sam bez veze. Nisam uopšte moderan ni evropski nastrojen stadaradim .... U tor sa mnom 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Ма запослили су је они без дипломе, сад јој се свете ко зна за шта па су измислили разлог, као шатро нису знали да нема факс. Као и за ове на онкологији, исти принцип. Или за Шарића. Све наивне француске собарице. По принципу ''док радиш за нас, чувамо те'' stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Verujte mi da me ti ljudi - političari ništa ne čude.... čudi me narod koji za njih glasa .... Baš sam bez veze. Nisam uopšte moderan ni evropski nastrojen stadaradim .... U tor sa mnom 4chsmu1 .... 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Evropa nema alternativu stadaradim .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 U pravu je Maša, čim im se zameriš kreću u lov na tebe... stadaradim Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 U pravu je Maša, čim im se zameriš kreću u lov na tebe... stadaradim Не знам зашто 89898989898989 али ми нешто Богољуб паде на памет... Богољуб Карић који је први свој новац зарадио свирајући гитару, шта ли онда Ерик Клептон да каже... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Pogledaj biografije danasnjih americkih milijardera: Kad su bili mali delili su novine, od prvih zaradjenih para su kupovali bicikle da bi brze raznosili novine, na fakultetu su prali sudove po restoranima i onda odjednom imaju po 50 milijardi dolara... stadaradim Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Hahahaha, taman i da nema. Danasnji domaci fakulteti i "znanje" koje odatle iznosi je u krajnu ruku smesno. Zato se i "dele" diplome ko bombone. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука