olgica Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 ? s.o.s. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Ову слику од пазлица правила су моја деца у вртићу, Дуња и Викторија. Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 :group111: :0104cheesy: bighugbighug ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Мој вртић на Ускрс Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 decija masta Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Нисам најсигурнија да је израз ''матора будало'' адекватан дечијем узрасту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 cika jovina stranka Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Da. Deci iluziju o Deda Mrazu ne treba rusiti, ali ovo je smesna pesma. I ja je nikada u mom vrticu ne bih sa decom pevala. Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Ову слику од пазлица правила су моја деца у вртићу, Дуња и Викторија. Браво за Дуњу и Викторију! Да ли је ово мама или васпитачица, од пазли? Свеједно је јако лепо! dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Bas ti izrazi "matora budalo" su neprimereni deci,ma ne samo deci...Ja,sva radosna ,nasla Neven Cika Jove Zmaja na DVD i kupim cerkici.Pocnemo da gledamo,kad ono, termin BUDALO koristi tako cesto...Kao mala sam to gledala,pa nisam ni razumela,ali sad kad preslusah,razocarah se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Јул 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Једној мојој девојчици из вртића требала мама да се породи. Знлао се већ да ће да буде девојчица и пиам је ја. Дуња шта ће мама да ти роди? Сестру. Каже она. Супер Дуња. А како ће да се зове. Има ли већ име. Да. Одговара она. Мама каже да ће да се зове Олга. Е, баш је лепо име, одговарам ја. А она ће онако мало разочарано. Не волим. Зашто, Дуња? Па много је дебело. takeoff Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука