Jump to content

У ВРТИЋУ НАЈВЕЋЕМ КУТИЋУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

isus-sinai  baš vala...razumem je potpuno...znam jednu olgu i sva je nezgrapna... 

nego olgice,jeste li vi vaspitačica ... 89898989898989

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

1314_womens  baš vala...razumem je potpuno...znam jednu olgu i sva je nezgrapna... 

nego olgice,jeste li vi vaspitačica ... 89898989898989

Dobar dan. Evo, posle nekoliko dana dodjoh da vidim sta ima i vidim poruka. :)

Da ja sam vaspitacica  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0705_read.gif i radim na Aleksinackom rudniku. Grupa je mesovita od 2,5 god. do  predskolskog uzrasta. Uvek nam je lepo i veselo. 70A.gif

Речи су као пчеле,

оне су истовремено и мед и жаока.

Подели на овим сајтовима

verujem da je toj deci lepo sa vama...što nije slučaj u svim vrtivrtiću mog deteta sam sticajem okolnosti 3 puta uzastopno ulazio u roku od par minuta i uvek video vaspitačicu kako tipka poruke u nekom ćošku učionice  1314_womens

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ја сам служио војску у вртић 0110_hahaha

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

0110_hahaha

care  0110_hahaha

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја сам служио војску у вртић amin-nas

;) Zavisi sta si radio, ali sa decom lepo raditi.

Ма било супер...  mense0198626478946378946... били су чак и превише коректни... обавеза ми је била да дођем на доручак...доручкујем.... сачекам ручак...ручам.... па кући да се одморим и спремим за сутра...

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...