Nikoljdan Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Pozdrav svima.Htio bih da zamolim ako neko ima Istoriju Vaseljenskih Sabora od Bolotova i Kanoni od vladike Atanasija u PDF- u bio bih mu zahvalan ako bi ih postavio.Sve najbolje vam želim.Sajt je odličan . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Имамо саборе од Карташова, ово друго не знам, можда има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Имамо саборе од Карташова, ово друго не знам, можда има.Ако се мисли на ово од вл.Атанасија "СВ. КАНОНИ о Св.Литургији = Причешћу = Општењу" стиже за једно десетак минута. :0104cheesy: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikoljdan Написано Јул 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Ja sam u Foči na Bogoslovskom fakultetu, dali su nam ovu literaturu kao obaveznu.Kanoni od vl.Atanasije su najvjerovatnije vezani za Sabore.Hvala.Pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука