Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

confused dada dada dada dada dada dada

Постављена слика

Један човек је након разговора са једним бившим артемитом рекао."Овај момак неће још дуго бити артемита јер је веома интелигентан,схватиће о чему се ради".Свакако да је после кратког временског периода тај момак све схватио.

Овај коментар и коментар чланова ове несретне старнице управо пројављује добар део проблематике  confused1

Подели на овим сајтовима

Хула на Духа Светога, Духа Мудрости, (=цркворушитељство), повлачи за собом пад интелигенције. И ја сам се тамо начитао таквих тутумракова да је то стварно за Гиниса (уколико Гинис има рубрику екстремних глупости).

Подели на овим сајтовима

klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

Постављена слика

Један човек је након разговора са једним бившим артемитом рекао."Овај момак неће још дуго бити артемита јер је веома интелигентан,схватиће о чему се ради".Свакако да је после кратког временског периода тај момак све схватио.

Овај коментар и коментар чланова ове несретне старнице управо пројављује добар део проблематике  klapklap

klapklap klapklap klapklap

Каква болест???

Тај отац Јован није ни био у Дечанима,већ у другом манастиру и вратио се у свој манастир,Хвала Богу klapklap

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

Постављена слика

Овај коментар и коментар чланова ове несретне старнице управо пројављује добар део проблематике  klapklap

таман сам подизао овај  принтскрин на нет.... само због величине глупости и идиотизма Љубише Правдића ТИНПИК је одбио исти подићи... мора да користиш неку страницу за подизање слика која је проистинашки орјентисана klapklap klapklap

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

ne_shvata :cheesy: :) 0110_hahaha

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...