Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

Kada je napravljen put do manastira,na proslavu je bio pozvani vladika Nikanor koji nije krio odusevljenje crkvom i manastirom!

мислиш да и он није комуницирао са братством, молио се и служио Литургију и причестио тамо са њима?  sHa_sarcasticlol
Naravno da je sluzio i pricestio se!
Подели на овим сајтовима

Kada je napravljen put do manastira,na proslavu je bio pozvani vladika Nikanor koji nije krio odusevljenje crkvom i manastirom!

мислиш да и он није комуницирао са братством, молио се и служио Литургију и причестио тамо са њима?  :cheesy:
Naravno da je sluzio i pricestio se!
наравно да јесте, а он је један од антиекумениста.

толико о том тровању од стране ових људи да се не саслужује са православним екуменистима и да се не причешћује. smej.gif

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Гости

70zfof0qsamomolitva само да небуде бруке и срамоте пред целом Васељеном,а поготово би се Албанци радовали!

Нису свесни шта чине! Недај Боже да до овога дође!!!

Подели на овим сајтовима

чисто да имају у виду они који се нису још освестили ко су ови људи и на чему раде:

Постављена слика

Ja bih baš voleo da me odvuku u Vatikan. Na odmor.

Tamo ima lepih hramova, lepih fresaka... a bogami i grobovi ap. Petra i Pavla.  dada

Подели на овим сајтовима

чисто да имају у виду они који се нису још освестили ко су ови људи и на чему раде:

Постављена слика

Ja bih baš voleo da me odvuku u Vatikan. Na odmor.

Tamo ima lepih hramova, lepih fresaka... a bogami i grobovi ap. Petra i Pavla.  dada

ја већ био, ал је мало скучено - све опасано зидом и све мушкарци а нигде кафића  0102_laugh sokiran pospan
Подели на овим сајтовима

• Гости

Постављена слика

Добро рекоше Свети Оци - "човек је биће којег и демони могу да се постиде"....

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Добро рекоше Свети Оци - "човек је биће којег и демони могу да се постиде"....

"Омакло" се овом псевдо-зилоту, каже "Покажимо да смо достојни трона Светог Саве". Чист протестантизам у коме је сваки члан деноминације - папа. Ови су очигледно исто сви у рангу римског папе у непогрешивости, па кад већ не могу да се одлуче ко би да буде патријарх што да не буде свако? А кад се растуре као старокалендарци на милион делића вероватно ће да се мере бројем патријарха: "наши Виловскијевци имају 823 патријарха, а ваши Антонијевци имају само 347!"

Подели на овим сајтовима

Пошто пећка патриајршија није под јурисдикцијом епископа рашко призренског ,већ директно под патријархом српским погледајте колико ови људи у ствари не знају основне ствари!

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

A jel taj stvarno djakon ili šta? 89898989898989

ако јесте - БРУКА И СРАМОТА!

Ако је он ђакон, ја сам Никола Тесла!

пс.ђаконе, Архиепископ Пећки је надлежни архијереј за Пећку патријаршију. Веровао или не, то је Патријарх Иринеј!  slava3

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...