Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

То је урађено због заштите ауторских права, претпостављам. Тако је у календару за 2010. погрешно уписана трапава седмица по митару и фарисеју и мислим да има још једна намерна грешка. Из Патријаршије стиже допис свештеницима и они то треба да пренесу верном народу, како нам рече једном приликом о. Раша.

Праштајте.

:229229229:

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Istina je da većina u SPC zastupa ekumenističku ideju.

Уједињење политичког типа у којем би се "прогутале" страшне догматске и еклисиолошке разлике

мислим да не подржава ни 0.1% вјерника у СПЦ.

Та прича о уједињењу би могла проћи под условом:

- да се католици јавно покају због политичких и теолошких гријехова

- да усвоје правилно исповиједање вјере

- да папа призна да није једини, већ само један од Епископа

- да Ватикан под хитно расформира "редове" и уведе жењено свештенство

итд итд

Прије ће доћи Христос него што ће ови да се одрекну заблуда а ми да признамо папу као врховног поглавицу. Ноу веј Хозе.

imam pitanje kome da se pokaje papa pred kome  ko ce ga zamjeniti ,onaj kome pred kim se pokaje ,cudno to sve,sam nije nikad rekao izjavio daje sam isus ili da je zamjenik, neznam gdjeste vi to sve culi , ako nekad neki papa to rekao nije ovaj covjek  duzan nikome  zbog toga nista  na zemlji a svi su valjda samo Bogu duzni ,ko nije grijesan  na zemlji
Подели на овим сајтовима

лаж и клевета као форма деловања а Једна Света, Православна и Апостолска Црква са својим верним клиром се назива узурпаторима ...

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

наравно, ако погледате и коментаре на тој злогласној групи, видећете да не позивају људе нигде на Литургије нити на причешћивање а моје поруке у том духу су брисали са препоруком и објашњењима из књиге из мог потписа од две светитеља ...

коме не одговара да се људи причешћују и иду на Литургије?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ма пусти их молим Те, уопште не обраћам пажњу шта пишу.

Зна се коме не одговара да људи учествују у Евхаристији. Држимо се ми наше Свете Цркве а нека пљује ко хоће по њој- ништа јој неће наудити. Она путује ка своме циљу- са нама или без нас.. што би о. Угрин нагласио: "Од нас зависи"

Подели на овим сајтовима

лаж и клевета као форма деловања а Једна Света, Православна и Апостолска Црква са својим верним клиром се назива узурпаторима ...

Постављена слика

Manstir staro hopovo,predivan manastir ,veoma duhovno bratsvo,bio sam tamo!

Crkva je veoma mala,pa je vladika Jefrem rekao,kad je bio u poseti ,da dveri i ne treba stavljati jer prosto nema mesta!

Подели на овим сајтовима

Kada je napravljen put do manastira,na proslavu je bio pozvani vladika Nikanor koji nije krio odusevljenje crkvom i manastirom!

мислиш да и он није комуницирао са братством, молио се и служио Литургију и причестио тамо са њима?  :cheesy:
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...