Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

ово као да смо рекли присталицама ове групе да се и даље клањају владики Артемију, јер је он ''једини'' у Истини  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

• Гости

одакле онда толика хајка на владику Артемија??Знам да сам одсупио од теме,али бих волео да знам!!

Одатле што смо сви ми, почев од Патријарха, Синода, Сабора, Великог Црквеног Суда, свештенства, монаштва и 90% православних вјерника редом плаћеници НАТО пакта којима је једини циљ да продамо Косово и сви колективно издамо Србију и пређемо у католике.

То је барем прича коју по твом мишљењу причају "праве патриоте",

а сваком иоле посвећенијем члану Цркве је јасно да овакве приче могу дођи само од слугу ђавољих,

а не од некаквих лажноимених патриЈота који би да Патријарха уче Православљу

и без икаквог аутентичног духовног искуства постану параметар вјере.

Ко има очи да види јасно му је да је у питању људска глупост и голо секташтво.

Подели на овим сајтовима

Евгеник, не вреди то писати људима који се "образују" преко расколничких и парацрлвених сајтова, а не живим искуством у Цркви. Свакако, вреди за оне који заиста желе Цркву Божију.

Иначе, ја сам се сморио да пишем сваки дан по 50 пута о "старом и новом". За мене је Црква и "старо и ново". Слава Богу.

Ове слике и видео снимци ми сведоче о томе.

Да ли, како Ви кажете ''расколнички и парацрквени сајтови'',одсупају од служеља свете литургије тако што су им дври затворене,или зато што не дозвољавају да се верници причесте без предходне припреме (поста и исповести),да ли зато што не иду код папе и не желе га у својо кући...?? ја мислим да то што се спомиње по ''тим'' сајтовима,исправно а Ви ме демантујте!!!

Боже дај ми смиреност да прихватим ствари које не могу да изменим,подај ми храбрости да изменим страви које могу.и мудрост да могу да их разликујем.АМИН!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да ли си ти својим очима присуствовао причешћивању некога ко није постио црквом прописане постове?

Ако јеси, кажи.

Ако ниси, фино се извини за клеветање.

На тим истим сајтовима се пропагира служење из доба Марије Терезије са католичким звонцима,

тропарима 3 часа и осталим будалаштинама које је изобличавао још св.Јустин Ћелијски.

Јеси можда боље упућен у православно богословље од аве Јустина?

Кад си такав експерт објасни зашто су на архијерејским службама двери непрестано отворене?

Зашто су двери непрестано отворене од Васрса па надаље?

Шта је симболика отворених двери? Шта Свети Оци кажу о томе?

Јеси читао нека тумачења Литургије од православних Светих Отаца?

Подели на овим сајтовима

одакле онда толика хајка на владику Артемија??Знам да сам одсупио од теме,али бих волео да знам!!

Одатле што смо сви ми, почев од Патријарха, Синода, Сабора, Великог Црквеног Суда, свештенства, монаштва и 90% православних вјерника редом плаћеници НАТО пакта којима је једини циљ да продамо Косово и сви колективно издамо Србију и пређемо у католике.

То је барем прича коју по твом мишљењу причају "праве патриоте",

а сваком иоле посвећенијем члану Цркве је јасно да овакве приче могу дођи само од слугу ђавољих,

а не од некаквих лажноимених патриЈота који би да Патријарха уче Православљу

и без икаквог аутентичног духовног искуства постану параметар вјере.

Ко има очи да види јасно му је да је у питању људска глупост и голо секташтво.

Манимо те приче сада.Да ли је владика Артемије за долазак папе,да ли је за промене у служењу Свете литургије,а сви знамо да се у појединим епархијама,служе литургије са отвореним дверима,да се причешћује без предходне припреме...??

Боже дај ми смиреност да прихватим ствари које не могу да изменим,подај ми храбрости да изменим страви које могу.и мудрост да могу да их разликујем.АМИН!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да ли треба и ову тему да бришемо од беспотребног спамовања?

Тема није о "новотаријама" нити о Владици Артемију.

Има на форуму теме о томе.

Молим админе да задњу поруку пребаце на тему

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7052.0.html

Подели на овим сајтовима

Да ли си ти својим очима присуствовао причешћивању некога ко није постио црквом прописане постове?

Ако јеси, кажи.

На тим истим сајтовима се пропагира служење из доба Марије Терезије са католичким звонцима,

тропарима 3 часа и осталим будалаштинама које је изобличавао још св.Јустин Ћелијски.

Јеси можда боље упућен у православно богословље од аве Јустина?

Кад си такав експерт објасни зашто су на архијерејским службама двери непрестано отворене?

Зашто су двери непрестано отворене од Васрса па надаље?

Шта је симболика отворених двери? Шта Свети Оци кажу о томе?

Јеси читао нека тумачења Литургије од православних Светих Отаца?

Својим очима нисам видео,али имате видео записе по интернету где владике прекидају службе јер их народ исправља,а црква је народ,зар не??

одакле толика помама одједном код наших свештених лица да посецују Ватикан и папу и да га позивају у Србију??

Подели на овим сајтовима

Да ли треба и ову тему да бришемо од беспотребног спамовања?

Тема није о "новотаријама" нити о Владици Артемију.

Има на форуму теме о томе.

Молим админе да задњу поруку пребаце на тему

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7052.0.html

Слажем се да ово није тема за то,али дајте да се опаметимо СВИ док је време и да не дозволимо да народ не изгуби веру и у цркву,а полако је губи хтели ми то да признамо или не.толико од мене!!!

СВЕ ЗА ХРИСТА,ХРИСТА НИ ЗАШТА!!!

Подели на овим сајтовима

''црква је народ,зар не??''............. 89898989898989

nije tacna tvrdnja...ckva nije samo narod...crkva je episkop, svestenstvo  i narod zajedno sabrani oko Tela Hristovog... u Svetoj Casi u Telu i Krvi Hristovoj, u Evharistiji, najuzvisenijem blagodarenju... 0102_laugh

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Crkva je narod

Није.

Тезу да је црква=народ су измислили комунисти да би уносили раздор у Цркву преко својих убачених људи.

По дефиницији Светих Отаца - Црква је собрање вјерних окупљених око Епископа на св.Литургији.

Е, сад узми фино православну дефиницију Цркве, па промисли својом главом и сам закључи:

шта чине они који Епископа (који је икона Христова на Литургији по ријечима Отаца) прекидају

у вршењу најсветије службе?

Да ли таквима и демони могу прићи по злочестију које чине? Не могу, јер демони немају ту моћ.

Дакле, највеће светогрђе у историји Православља које су чинили само Турци

данас чине сами Срби по наговору сатане и ђавоиманих бивших комунистичких агената.

Прича да ће се неко поунијатити такође долази из редова тих што желе немире у Цркви.

То је прича коју причају хулитељи и невјерници. Цркву чува Дух Свети

а сам Христос је рекао да је ни "врата адска неће надвладати"

а камоли неки осамдесетогодишњи чичица из Рима у одјелу деда мраза.

Слушајте Епископе кажу Свети Оци Православни!

Слушајте Епископе, а не лажно побожне ђавооимане комуњаре који ратују са црквеним властима!

Подели на овим сајтовима

nije tacna tvrdnja...ckva nije samo narod...crkva je episkop, svestenstvo  i narod zajedno sabrani oko Tela Hristovog... u Svetoj Casi u Telu i Krvi Hristovoj, u Evharistiji, najuzvisenijem blagodarenju... t4431

Upravo tako!

I narod ispravlja vladiku Jovana  0102_laugh i sad je to relevantno!

Taj narod je samo pokazao da nema veliko znanje i da je sa njim lako manipulisati ,ništa više!

Подели на овим сајтовима

nije tacna tvrdnja...ckva nije samo narod...crkva je episkop, svestenstvo  i narod zajedno sabrani oko Tela Hristovog... u Svetoj Casi u Telu i Krvi Hristovoj, u Evharistiji, najuzvisenijem blagodarenju... 0102_laugh

Upravo tako,bila si brza od mene.Ima jedan lep poster koji objasnjava ovo.

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако јеси, кажи.

Својим очима нисам видео

Врло очигледан примјер.

Грешник ратује на Епископа за нешто што је чуо из петнаесте руке,

за нешто што није провјерио нити својим очима видио,

али више вјерује клеветницима него Епископу.

Све јасно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...