Jump to content

Православна веронаука за одрасле на TeamSpeaku? Предлози

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

То је одлична идеја само можда би могло да се  после предавања закачи у мп3 формату јер ми долазе унуци често па небих могао баш редовно да присуствујем предавању

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

То је одлична идеја само можда би могло да се  после предавања закачи у мп3 формату јер ми долазе унуци често па небих могао баш редовно да присуствујем предавању

Биће и тога, али ће се то постављти тек после завршеног курса.
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ja bi isto da se prijavim... Prvi razred!!! Moze????

Чим све средимо, техничке заврзламе, крећемо. Свако ће се пријављивати код свог верочитеља, тј. код онога који курс жели да слуша: да ли почетнички или напредни.
Подели на овим сајтовима

Није баш да сам штребер, али пријављујем се за омражену прву клупу, хехехехе

И надам се да неће бити касно увече да на часовима не бих заспала :):):) Шалим се наравно....

Што се моје теолошке писмености тиче, 'ладно мгу да кренем и са литературом за припремни разред  crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Биће, биће. Таман ће да будете на половини курса када будемо имали сабор 22. августа. Моћи ћемо сви заједно Владици да кажемо шта смо научили, па да нам подели оне мале иконице  crvenilo

Мени је заиста драго што ћемо ово покренути, доста људи ме зове и каже да је ово одлична идеја. Е, веровали или не, ово је само једна од нових пројеката вашег  crvenilo . Биће их још доста, али полако...има времена.

Моја је девиза да људима треба игра. Ако се већ играмо, хајде нешто добро, корисно и паметно да научимо.

Подели на овим сајтовима

Možda će na Teološkom da priznaju diplomu sa ŽRU kao deo ispita. Ko položi početnički, neće morati prijemni da polaže, ko srednji kurs na ŽRU, priznavaćemu se kao pismeni deo ispita iz odgovarajućih predmeta, a ko položi najviši kurs ŽRU, to će da bidne na fakultetu priznato kao prve dve godine....

....ionako fali sveštenstva, pa vajdica od foruma i kursa, ko oće tim putem da krene...

Ionako su svi panduri koji sada rade kursisti, što ne bi i jereji bili kursisti sa ŽRU recimo..  crvenilo

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Možda će na Teološkom da priznaju diplomu sa ŽRU kao deo ispita. Ko položi početnički, neće morati prijemni da polaže, ko srednji kurs na ŽRU, priznavaćemu se kao pismeni deo ispita iz odgovarajućih predmeta, a ko položi najviši kurs ŽRU, to će da bidne na fakultetu priznato kao prve dve godine....

....ionako fali sveštenstva, pa vajdica od foruma i kursa, ko oće tim putem da krene...

Ionako su svi panduri koji sada rade kursisti, što ne bi i jereji bili kursisti sa ŽRU recimo..  dada

Може да има смисла ово што говориш...

Пази, овде у модерацији је већ пар постдипломаца, доста дипомаца и доста вероучитеља....

Подели на овим сајтовима

Моја је девиза да људима треба игра. Ако се већ играмо, хајде нешто добро, корисно и паметно да научимо.

Жива истина...и одлична идеја.  :)

Имајући у виду случај сесте Александре која је овде била клинички психолог  gringrin, као и то да већина нас овде лично не познаје ни друге форумаше,па самим тим ни предаваче,било би добро да имамо слику и пар речи о њима (предавачима).

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Од сутра ће кренути "упис за часове Веронауке". Постојаће две групе, сами ћете изабрати ону која вам одговара. Предавања су два пута недељно и предавачи ће бити два наша теолога: Мара и Дарко.

Сутра ћете бити обавештени о начину пријаве и о свему што вас буде занимало.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...