Јаков. Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 O ovoj školi se priča i u domovima za stara lica...!!! Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 То је одлична идеја само можда би могло да се после предавања закачи у мп3 формату јер ми долазе унуци често па небих могао баш редовно да присуствујем предавању ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 То је одлична идеја само можда би могло да се после предавања закачи у мп3 формату јер ми долазе унуци често па небих могао баш редовно да присуствујем предавању Биће и тога, али ће се то постављти тек после завршеног курса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Ja bi isto da se prijavim... Prvi razred!!! Moze???? omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Ja bi isto da se prijavim... Prvi razred!!! Moze????Чим све средимо, техничке заврзламе, крећемо. Свако ће се пријављивати код свог верочитеља, тј. код онога који курс жели да слуша: да ли почетнички или напредни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anatolij Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Bio bi red,konačno da se pokrene rad takve jedne škole.Teološki sam mnogo nepismen,stoga da obavezno i što pre. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Није баш да сам штребер, али пријављујем се за омражену прву клупу, хехехехе И надам се да неће бити касно увече да на часовима не бих заспала :) Шалим се наравно.... Што се моје теолошке писмености тиче, 'ладно мгу да кренем и са литературом за припремни разред crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Биће, биће. Таман ће да будете на половини курса када будемо имали сабор 22. августа. Моћи ћемо сви заједно Владици да кажемо шта смо научили, па да нам подели оне мале иконице crvenilo Мени је заиста драго што ћемо ово покренути, доста људи ме зове и каже да је ово одлична идеја. Е, веровали или не, ово је само једна од нових пројеката вашег crvenilo . Биће их још доста, али полако...има времена. Моја је девиза да људима треба игра. Ако се већ играмо, хајде нешто добро, корисно и паметно да научимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Možda će na Teološkom da priznaju diplomu sa ŽRU kao deo ispita. Ko položi početnički, neće morati prijemni da polaže, ko srednji kurs na ŽRU, priznavaćemu se kao pismeni deo ispita iz odgovarajućih predmeta, a ko položi najviši kurs ŽRU, to će da bidne na fakultetu priznato kao prve dve godine.... ....ionako fali sveštenstva, pa vajdica od foruma i kursa, ko oće tim putem da krene... Ionako su svi panduri koji sada rade kursisti, što ne bi i jereji bili kursisti sa ŽRU recimo.. crvenilo Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Možda će na Teološkom da priznaju diplomu sa ŽRU kao deo ispita. Ko položi početnički, neće morati prijemni da polaže, ko srednji kurs na ŽRU, priznavaćemu se kao pismeni deo ispita iz odgovarajućih predmeta, a ko položi najviši kurs ŽRU, to će da bidne na fakultetu priznato kao prve dve godine.... ....ionako fali sveštenstva, pa vajdica od foruma i kursa, ko oće tim putem da krene... Ionako su svi panduri koji sada rade kursisti, što ne bi i jereji bili kursisti sa ŽRU recimo.. dada Може да има смисла ово што говориш... Пази, овде у модерацији је већ пар постдипломаца, доста дипомаца и доста вероучитеља.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kika Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 Radujem se :0104cheesy: crvenilo! Pogledaj, usliši me, Gospode Bože moj. Prosvetli oči moje da ne zaspim na smrt. Psalam 12:4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Моја је девиза да људима треба игра. Ако се већ играмо, хајде нешто добро, корисно и паметно да научимо. Жива истина...и одлична идеја. Имајући у виду случај сесте Александре која је овде била клинички психолог gringrin, као и то да већина нас овде лично не познаје ни друге форумаше,па самим тим ни предаваче,било би добро да имамо слику и пар речи о њима (предавачима). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Наравно. Предавачи су наши људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Од сутра ће кренути "упис за часове Веронауке". Постојаће две групе, сами ћете изабрати ону која вам одговара. Предавања су два пута недељно и предавачи ће бити два наша теолога: Мара и Дарко. Сутра ћете бити обавештени о начину пријаве и о свему што вас буде занимало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 да могу да пратим ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука