Jump to content

јереј Горан Живковић - Alefshin

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 44
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Гости

?? ??? ?? ??? ????? ?? ???? ?? ?? ???????????? ?? ????, ? ?? ?? ???????? ? ????????? ?? ?????, ???? ?? ? ?? ? ??? ????? ??????? ...

????? ??? ???? ????????????? ...

???????, ?? ??? ? ?? ????, ??? ?? ?????? ?? ??????? ??????? ?? ????? ? ?????? ???? ????? ????? ???? ?? ??????????.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

??????? ????????, ???? ?? ?? ??????????? ??? ?? ????????????? ??????????? ?????????, ?? ? ?????? ???? ??? ?? ????-????? ?? ?????? `????????` ????? ????? ?? ?? `?????? ??. ???? ?????????. ????? ????? ? ?????? dada...

? ?? ?? ???? ????.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Гости

??????? ????????, ???? ?? ?? ??????????? ??? ?? ????????????? ??????????? ?????????, ?? ? ?????? ???? ??? ?? ????-????? ?? ?????? `????????` ????? ????? ?? ?? `?????? ??. ???? ?????????. ????? ????? ? ?????? 0202_238...

? ?? ?? ???? ????.

???, ??? ?? ???? ???????...

Подели на овим сајтовима

• 5 years later...

t1504351774_7023.jpg

Дакле, јереј Горан Живковић, служим у Лапову, 7 година мисионарим на интернет-форумима, прво на начелно хришћанству ненаклоњеном форуму б92 неколико година, а затим нешто више од 2 године сам био администратор на форуму Видовдан.орг. Ја сам небитан у овој причи, поента је у мисионарењу на интернету, поготову у тражењу нових форми за исто, а лично као доминантну форму у том смислу видим форуме-и поред свих мана. О овој идеји сам разговарао озбиљно са члановима Фејсбука Светланом Пецин-Сарагудом, о.Иваном Цветковићем, о.Угрином итд.

Vrlo ste bitni oče :cheesy1:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...