Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 http://www.upload-mp3.com/files/124059_nqdag/MVI_1365.avi OVO SMO OSTALI DUZNI otac Ivan Cvetkovic P.S. Ako moze ovo bolje samo recite sta treba da radim. ????? ?? ???? ?? ?? ???????? ???? ??? ?? ????????? ??????? - AVI ?? ?????????? ?????? ?????, ? ???? ???? ???? ???? ???????????? MP3 ???????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 машо погледај мало тема о креационизму и еволуцији, биће ти јасније, под условом да изигноришеш вређање свештеника. и то не само оца Горана, већ и других који нису присутни на нашем форуму, да не причамо о пљуштању разних других квалификација на рачун једног брата који је у дебелој заблуди, а у одсуству. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 ???? ???????? ???? ???? ? ???????????? ? ?????????, ???? ?? ???????, ??? ??????? ?? ??????????? ??????? ??????????. ? ?? ?? ???? ??? ??????, ??? ? ?????? ???? ???? ???????? ?? ????? ??????, ?? ?? ??????? ? ???????? ?????? ?????? ????????????? ?? ????? ?????? ????? ???? ?? ? ??????? ???????, ? ? ????????.???? ?? ?? ?? ?? ????, ???? ?????.???? ?? ????, ??? ?????? ?? ????? ? ??? ?????? ??????, ??? ? ???? ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 ???? ???????? ???? ???? ? ???????????? ? ?????????, ???? ?? ???????, ??? ??????? ?? ??????????? ??????? ??????????. ? ?? ?? ???? ??? ??????, ??? ? ?????? ???? ???? ???????? ?? ????? ??????, ?? ?? ??????? ? ???????? ?????? ?????? ????????????? ?? ????? ?????? ????? ???? ?? ? ??????? ???????, ? ? ????????.???? ?? ?? ?? ?? ????, ???? ?????.???? ?? ????, ??? ?????? ?? ????? ? ??? ?????? ??????, ??? ? ???? ???? ??, ????? ? ?????? ?? ???????? ???? ??????????? ? ??????????? ?????????. ???? ? ??????? ? ???????? ?? ???????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 ???? ???????? ???? ???? ? ???????????? ? ?????????, ???? ?? ???????, ??? ??????? ?? ??????????? ??????? ??????????. ? ?? ?? ???? ??? ??????, ??? ? ?????? ???? ???? ???????? ?? ????? ??????, ?? ?? ??????? ? ???????? ?????? ?????? ????????????? ?? ????? ?????? ????? ???? ?? ? ??????? ???????, ? ? ????????.???? ?? ?? ?? ?? ????, ???? ?????.???? ?? ????, ??? ?????? ?? ????? ? ??? ?????? ??????, ??? ? ???? ???? ??, ????? ? ?????? ?? ???????? ???? ??????????? ? ??????????? ?????????. ???? ? ??????? ? ???????? ?? ???????. ?????? ???? ??? ??????, ??? ????? ?? ??? ????????? ??????? ?????????, ?? ????????? ??????? (??? ?? ?? ??????), ??? ???? ??? ?? ???????????? ???????? ???????? ????????? ??? ???????? ?? ?? ???? ?????, ??? ????????? ? ???, ?? ???? ?? ?????? ? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 ма не смараш :cheesy2: то бих и ја волео да знам, како им то није нелогично и у супротности православљу практично, још поготово да се непотпуном и непроверљивом научном теоријом удара на Бога, практично и постулат вере и Светог Писма у Стварању. мада то и није тако очигледно и директно, постоје полуге које се спроводе на мала врата овде на форуму преко кривљења и растезања неких ствари, да не помињем маркетинг у школама. слажем се за мирољуба, ал шташ, свако има неку заблуду која га одваја од Бога. ја сам присталица теорије да смо сви једном ствари одвојени од Бога и све одатле креће. али се не слажем са њиховим односом, као да су без греха, па имају право да осуде туђу заблуду, а њихова се због тога још брже појавила. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Moj utisak o forumu kvari cenzura. Ako me neko pita 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Moj utisak o forumu kvari cenzura. Ako me neko pita 0104_cheesy ?????? ?? ???. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Човек се учи док је жив. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 ????? ?? ??? ??? ?? ???. Naravno, poslije kad krenu ispiti 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срећко Петровић Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Свакако, слажем се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небески Ратлук Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Moj utisak o forumu kvari cenzura. Ako me neko pita 0104_cheesy Ako ne postoji cenzura tu onda nema osnovnih uslova za normalnu diskusiju i stvari uvijek mogu oti?i u pogrešnom pravcu. A pogrešan pravac od foruma pravi deponiju. Ja podržavam cenzuru dokle god je u granicama normale i ne podsti?e jednomislije. Tako da živela cenzura! Cenzuro mi te volimo 0104_cheesy Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Nebeski ratluk se vratio 0104_cheesy Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небески Ратлук Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Vidim poznato mi ime (ne)Srećko Petrović i videh ime foruma u potpisu i nađoh u dokumentima oznaka 2s4R da smo vas već analizirali s negativnom ocenom. Ah da evo i glavni razlozi: Jednomislije i proterivanje sa foruma 2 pripadnika Nebeske Elite, zaključna ocena analize 4/10. Baš čudno trebala je biti nula a ne 4 al nažalost Nebeska Prženica je radio analizu a on je uvek tako blag u ocenivanju ali i u životu. poruka od jednog proteranog sa foruma V pripadnika Nebeske Elite: (ja samo prenosim) Šta je srele teško ti pada kad si samo običan član u potpisu Nebeski Jahač Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 ускоци и хајдуци, нема шта ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука