Jump to content

Како да направите Бројаницу

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Па знам да пише, али ми некако не иде овде. Шта знам. Можда у Креативни центар. Мислим, нисам сигуран ни ја  али... знам само да ми се тема о томе како правити бројанице никако не уклапа у пдф Литургике.

Подели на овим сајтовима

lazarice,imas li blagoslov da mislis?   8)           just kidding  : )

zato ja i ne mislim :cheesy1:nisam lepo postavila pitanje, mislila sam na one koji ih prave za prodaju, moja prijateljica pravi narukvice tkz.Bogododi?inu suzu ali sa blagoslovom sveštenika :cheesy2:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Bogorodcina suza je vrsta drveta,a ne vrsta brojanice,gde onda nabavlja materijal

micko znam ja šta je bogorodi?ina suza ali ova vrsta brojanice se tako zove zbog oblika, gde nabavlja materjal ne znam nisam je pitala ali mogu, ali znam da ima blagoslov  i da je prodaje u crkvi

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

?? ???? ???? ?????? ?????? ?? ?????????.????? ???? ??????? 200-300 ????????? ?

ih kako?pa imaš onih koji na jednoj ruci nose po 5-6 brojanica, ili ih imaju u svakoj boji pa ih menjaju u skladu sa garderobom ???

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

vidi za ove brojanice na mnogim forumima možemo pročitati da nisu pravoslavne a ja ejdnu takvu kupih u manastiru  na Fruškoj gori u Maloj remeti, aj sad ti budi pametan ???

Подели на овим сајтовима

?? ???? ???? ?????? ?????? ?? ?????????.????? ???? ??????? 200-300 ????????? ?

ih kako?pa imaš onih koji na jednoj ruci nose po 5-6 brojanica, ili ih imaju u svakoj boji pa ih menjaju u skladu sa garderobom ???
?.?. ??? ?? ?????? ?????? !
ne trebaju ti adrese, samo prošetaj beogradom, imaju više krsti?a an sebi i brojanica nego što ih ja kupih

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...